Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Restaurant in Stolwijk verkoopt tickets voor verrassingsmenu

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Restaurant in Stolwijk verkoopt tickets voor verrassingsmenu
Frank Streefland is de chef-kok en eigenaar van bistro De Nieuwe Polderkeuken en het gelijknamige restaurant. Sinds vorige week startten zij met een nieuwe manier van reserveren. Gasten krijgen nu de optie om vooruitbetaalde tickets te kopen voor het verrassingsmenu dat wordt geserveerd in het restaurant aan het Dorpsplein. Gasten kunnen dan zelf de grootte en invulling van het menu bepalen en krijgen een glaasje Prosecco of Champagne (in de bistro). Natuurlijk is er ook nog gewoon de mogelijkheid om regulier een tafel te reserveren. Dit meldt de RestaurantKrant.

De gasten zullen direct een voordeel merken wanneer zij tickets kopen voor het verrassingsmenu. Die krijgen namelijk 15 procent korting in tegenstelling tot een reguliere reservering. Daarbij moet wel gezegd worden dat consumpties naast het menu, zoals een wijnarrangement, niet inbegrepen zijn in de prijs en achteraf afgerekend moeten worden.

Frank won onlangs de ondernemersprijs Midden-Holland in de categorie Horeca & Detailhandel. Hij heeft grote plannen voor een nieuw tijdperk. De ondernemer stelt dat het in andere sectoren, zoals theater, de reisbranche en in dierentuinen het al heel normaal is om tickets te kopen. Hij vindt dat de restaurantwereld niet achter hoeft te blijven daarin. Zo verkoopt hij voor het grootste deel al verrassingsmenu’s, dus hij stelt dat er voor de gasten weinig verandert. “We serveren exact dezelfde gerechten, kwaliteit en bieden dezelfde professionele service”, aldus Streefland. Hij stelt dat de tickets voordelig zijn voor de gasten (met de korting) en dat zij hiermee ook hun eigen diensten en producten kunnen optimaliseren.

Button

Gasten die op de website van zowel restaurant als bistro De Nieuwe Polderkeuken komen, zien bij het reserveren een button voor de optie om een ticket te kopen of om reguliere reservering te maken. Voor de aankoop van de tickets komen gasten in een online betaalomgeving waar zij met iDeal kunnen betalen. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om de tickets voor een specifieke dag te kopen.

Door: Nationale Horecagids

15 november '23 (15:52)

Inter Scaldes heropent morgen haar deuren

Het aftellen is begonnen. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Aankomende donderdag, 16 november, gaat de deuren van het iconische restaurant Inter Scaldes weer open. Een uitgebreide renovatie en overname door Pillow Hotel Collectie later is het team van het restaurant weer helemaal klaar voor de start. Om alvast een voorproefje te geven deelt het restaurant alvast een paar eerste officiële beelden. Dat meldt Inter Scaldes. 

31 oktober '23 ( 9:05)

De Librije opnieuw bovenaan de Lekker500

Het restaurant De Librije van Jonnie en Thérèse Boer staat dit jaar opnieuw bovenaan de ranglijst van de Lekker500. De restaurantgids meldt dat de twee van het Zwolse restaurant "met hun onuitputtelijke energie en blijvende vernieuwingsdrift" de eerste plaats dit jaar weten vast te houden.

30 oktober '23 (11:34)

Sergio Herman gaat in België zelf weer achter de pannen staan

Chef-kok en horecaondernemer Sergio Herman gaat koken in een nieuw restaurant in Antwerpen. Dat vertelt hij maandag in gesprek met BN De Stem. Hij gaat hier vanaf januari "op regelmatige basis" achter het fornuis staan, samen met kok Tim Boury. "Ik ga weer doen wat ik gemist heb: koken", aldus Herman.

24 oktober '23 (11:03)

KVK ziet afgelopen vijf jaar flinke toename Nederlandse wijnproducenten

UTRECHT (ANP) - Het aantal wijnproducenten in Nederland is de afgelopen vijf jaar fors toegenomen. Dat zegt de Kamer van Koophandel (KVK). In 2018 waren er 136 producenten ingeschreven bij de KVK, in het derde kwartaal van dit jaar waren dat er 194, een toename van 43 procent.

16 oktober '23 (11:54)

Eerste FC Kip-restaurant in Nederland een feit

Jandino Asporaat opent op 22 november in het centrum van Rotterdam zijn eerste FC Kip-restaurant. Dat heeft de cabaretier via Instagram laten weten. FC Kip is een fastfoodketen die een belangrijke rol speelt in de serie De Dino Show en de daaropvolgende Bon Bini Holland-filmreeks.

12 oktober '23 (15:23)

Wagamama verkocht aan Amerikaanse investeerder

Fastfoodketen Wagamama, met verschillende vestigingen in Nederland, komt in handen van Apollo Global Management. De grote Amerikaanse investeerder betaalt 587 miljoen euro voor de overname.

10 oktober '23 ( 7:09)

Horecazaak Utrecht slachtoffer van explosie

Bij een horecazaak aan de Jutfaseweg in de Rivierenwijk in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag een explosie geweest. Het pand is beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond, meldt de politie.

09 oktober '23 ( 6:09)

Explosie op station Bussum bij horecazaak

Bij een horecagelegenheid op station Bussum heeft in de nacht van zondag op maandag rond 03.45 uur een explosie plaatsgevonden, meldt de politie. Niemand raakte gewond bij de ontploffing.

05 oktober '23 (18:53)

Inwoners Utrecht aangehouden voor explosie bij horecazaak in Utrecht

De politie heeft donderdag drie mensen aangehouden voor de explosie op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht afgelopen weekend. Het gaat om Utrechters van 27, 19 en 18 jaar. Hun exacte rol wordt onderzocht.

18 september '23 (13:08)

FSIN: Recordomzet horeca met smalle marges

Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland (FSIN), dat verwacht dat de totale omzet zal groeien naar 22 miljard euro. Dat is bijna 16 procent meer dan vorig jaar en ook meer dan in het laatste jaar voor de coronacrisis. Het is echter maar de vraag in hoeverre ondernemers van deze stijgende uitgaven kunnen profiteren, aangezien ook hun bedrijfskosten zijn gestegen.