Sterrenrestaurant Tribeca in Heeze gaat niet dicht voor verbouwing

Tribeca in Heeze is een tweesterrenrestaurant onder de leiding van eigenaren Jan en Claudia Sobecki. Vakblad Misset Horeca berichtte eerder deze week dat zij een half jaar zouden sluiten voor een grote verbouwing. Daarover zeggen de eigenaren dat de plannen niet concreet zijn en dat zij niet gaan sluiten. Dit meldt het Eindhovens dagblad.

In het pand waar voorheen restaurant Boreas zich vestigde, zit sinds 2016 restaurant Tribeca. De eigenaren zeggen wel eens nagedacht te hebben over een verbouwing. Concreet is dit echter nooit geworden en al helemaal niet op korte termijn, zo geven de eigenaren aan. Sobecki zegt dat het nieuws niet klopte en dat het blad het verhaal naar alle waarschijnlijkheid had gebaseerd op geruchten.

Die stelden dat het restaurant dicht zou gaan om uit te breiden en de indeling van het restaurant aan te passen. Tijdens de verbouwing zou Sobecki op verschillende plekken een pop-up restaurant openen. Dit is ook niet kloppend volgens de chef-kok. Het restaurant houdt zijn deuren vooralsnog gewoon open.

Door: Nationale Horecagids