Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

SushiPoint viert jubileum in Woerden met feestelijke opening 40e vestiging

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 6 min
location_on [xx]km
SushiPoint viert jubileum in Woerden met feestelijke opening 40e vestiging
Vrijdag 3 februari opent SushiPoint haar deuren in Woerden met een feestelijke opening inclusief sushiproeverij, voor de inwoners van Woerden en andere betrokkenen. De vestiging zit in het NS station van Woerden. Met de opening van deze nieuwe zaak in Woerden telt SushiPoint nu 40 vestigingen, zo meldt SushiPoint. 

De onderneming bestaat nu ruim twaalf jaar en groeide de afgelopen jaren gemiddeld met vijf vestigingen per jaar. De oprichter, Hajo Bertrand, staat al 12 jaar aan het roer en is nog steeds enthousiast bezig om nieuwe vestigingen te openen.

De vestiging in Woerden is de derde op een NS station. “Een ideale locatie voor bezorging, maar ook voor personeel en klanten die vanuit de trein hun bestelling zo mee kunnen nemen.”

In Woerden staat de vestiging op het Stationsplein-Noord 6 en wordt vrijdagmiddag en -avond 3 februari van 16:00 – 21:00 uur geopend. De inwoners van Woerden, forensen, plaatselijke ondernemers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te komen maken op de zogenaamde vrij-mi-borrel met uiteraard de mogelijkheid om sushi te proeven.

Vanaf zaterdag 4 februari is de vestiging dagelijks geopend voor afhaal en bezorging.

Van één scooter naar 28 vestigingen

Bertrand richtte SushiPoint ruim twaalf jaar geleden zelf op in Hilversum. Hij begon met één scooter, één bezorger en één sushi-chef in de keuken en nam zelf de bestellingen aan. Het aantal bestellingen groeide snel en na een jaar opende hij een tweede vestiging in Zeist. Daarna breidde de keten verder uit in heel Nederland. Inmiddels zijn er nu 40 SushiPoint vestigingen, waar ruim 1500 mensen werken. Daarvan zijn 28 zaken in handen van franchisenemers.

Sinds het begin volgt het bedrijf het credo ‘ SushiPoint Makes You Smile . Dat geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor bezorgers, keukenmedewerkers en ander personeel. Zo helpt de keten haar Aziatische personeel met taalcursussen en staat bij koud weer voor de bezorgers een warme chocomel met slagroom klaar.

Beste nationale keten

SushiPoint krijgt veel reviews die het goed in de gaten houdt. Bij een slechte review neemt het meteen contact op met de klant om te kijken wat er verbeterd kan worden. Die klantgerichte werkwijze leverde de keten begin vorig jaar de prijs voor ‘Beste Nationale Keten’ op onder klanten van Thuisbezorgd.nl. Daarbij stemden ruim 50.000 mensen op hun favoriete restaurant. ,,Dit is een publieksprijs. Als je elke dag bezig bent met kwaliteitsverbetering en je wordt op deze wijze beloond, dan maakt je dat heel blij”, aldus Bertrand. Zijn medecompagnon Guido Ouderdorp verliet drie jaar geleden het bedrijf, maar is inmiddels teruggekeerd op het oude nest. Als bouwcoördinator heeft hij de verbouwing en opening in Woerden begeleid, daarnaast is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de leveranciers.

Door: Nationale Horecagids

13 september '25 ( 9:20)

De Pizzabakkers sluit panden in Amsterdam

In Amsterdam zijn vier panden voor een halfjaar gesloten, daartoe besloot de locoburgemeester vrijdag. Het gaat om filialen van De Pizzabakkers, twee op de Plantage Kerklaan, een op de Overtoom en een op de Haarlemmerdijk. De pizzaketen is de laatste tijd meerdere keren doelwit geweest van explosies.

28 augustus '25 ( 8:32)

Zuivel en vlees komende jaren nog duurder vanwege kleinere veestapel

Zuivelproducten, zoals kaas, melk en boter, evenals vleesproducten in de supermarkt worden naar verwachting de komende jaren nog duurder door de krimp van de Nederlandse veestapel, zegt ABN AMRO. Volgens de bank raakt de zuivel- en vleessector verstoord doordat steeds meer boerenbedrijven gebruikmaken van beëindigingsregelingen. "Het aanbod van vlees en melk van Nederlandse bodem daalt, wat een prijsopdrijvend effect heeft", staat in een sectorrapport van de bank.

28 augustus '25 ( 8:32)

Dinnershow Mamma Mia! The Party in Rotterdam komt abrupt tot een einde

De dinnershow Mamma Mia! The Party in Rotterdam stopt. Dat heeft het Zweedse bedrijf Pophouse Entertainment, dat door ABBA-lid Björn Ulvaeus is opgericht, in een verklaring laten weten. "Na een jaar voor uitverkochte zalen in Rotterdam te hebben gespeeld, moeten we bevestigen dat het doek valt voor de optredens van Mamma Mia! The Party" in de stad, aldus Pophouse Entertainment.

26 augustus '25 ( 8:34)

Vakbonden CNV en FNV 'verrast' over overname Douwe Egberts en Pickwick door Amerikanen

CNV en FNV zijn "verrast" over de overname van Douwe Egberts-moederbedrijf JDE Peet's door het Amerikaanse Keurig Dr Pepper die maandagochtend werd bekendgemaakt. De vakbonden hebben vragen over de toekomst van Nederlandse vestigingen van JDE Peet's door die overname ter waarde van 15,7 miljard euro.

18 augustus '25 (10:12)

Manager onterecht beschuldigd van diefstal krijgt ruim 20.000 euro van restaurant

Een 38-jarige oud-manager van het Koreaanse restaurant Kim’s So in Amsterdam kreeg in februari 2025 een schok: ze werd van diefstal van ruim 6.500 euro aan fooi beschuldigd en op staande voet ontslagen. Haar baas dreigde zelfs met een aangifte bij de politie. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

10 augustus '25 (13:36)

Turkse vorstschade kan voor flink duurdere hazelnootproducten zorgen

Producten met hazelnoten worden komende tijd mogelijk flink duurder. De groothandelsprijzen voor hazelnoten zijn dit oogstseizoen fors gestegen door vorstschade in Turkije, 's werelds grootste producent. Volgens het in Amsterdam gevestigde grondstoffenplatform Vesper kost een ton Turkse hazelnoten nu ongeveer 9400 euro. Dat is ruim een derde meer dan begin dit jaar.

08 augustus '25 (12:59)

Voedselprijzen wereldwijd op hoogste niveau in twee jaar

De wereldwijde voedselprijzen zijn in juli gestegen naar het hoogste niveau in ruim twee jaar. De stijging wordt aangejaagd door hogere prijzen voor vlees en plantaardige oliën, meldt de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO).

07 augustus '25 ( 8:32)

Kasteelt geeft boost aan aardbeien: oogst verdubbeld in 15 jaar

De aardbeienoogst in Nederland is in vijftien jaar verdubbeld, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit komt vooral doordat meer aardbeien onder glas en plastic tunnels worden geteeld. De totale teeltoppervlakte van aardbeien is in dezelfde periode met ruim 15 procent gedaald, tot 1400 hectare.

25 juni '25 ( 8:55)

TNO: Honderdduizenden werknemers last van hitte op werkvloer

Bijna 360.000 werknemers in Nederland ervaren "hittestress" op het werk. Dat is ongeveer 4 procent van de beroepsbevolking, meldt TNO op basis van onderzoek. Koks, politieagenten, bakkers en lassers behoren tot de beroepsgroepen die het meest te lijden hebben onder ernstige hitteklachten.

22 januari '25 (14:19)

Tweehonderd mensen willen graag pannenkoeken bakken op Terschelling

Naar de functie van pannenkoekenbakker op Terschelling hebben ruim tweehonderd mensen uit heel Nederland gesolliciteerd. Eigenaresse Britt van der Wal van Eethuis Hans & Grietje zag de sollicitanten overal vandaan komen. Dat meldt Omroep Friesland.