Inwoners en bezoekers van Rijswijk kunnen meedenken over horeca- en retailbeleid

De gemeente in Rijswijk is druk bezig met een nieuw beleid voor de horeca en winkels in Rijswijk. Hiermee wil de gemeente de inwoners van de stad een compleet en aantrekkelijk voorzieningsaanbod geven. Om tot de beste conclusie te komen vraagt de gemeente nu de inwoners wat zij graag willen zien. Dit meldt Rijswijk Dagblad.

De afgelopen tijd werkte Adviesbureau DTNP aan het nieuwe beleid voor de horeca en winkels in Rijswijk. Daarvoor is het bureau in gesprek gegaan met betrokken ambtenaren en ondernemers. Aan de hand van deze gesprekken is een conceptversie van het beleid opgesteld. Hierin worden nieuwe aandachtspunten voor de sectoren meegenomen. Nu hoort de gemeente graag wat de mening van de inwoners is hierover. De gemeente geeft aan dat zij op basis van deze feedback het beleid eventueel kunnen aanscherpen voordat deze bij de gemeenteraad wordt voorgelegd.

Om een reactie in te dienen verwijst de gemeente de mensen door naar www.samen.rijswijk.nl. Dit kan tot uiterlijk 9 februari. De volgende dag, op 10 februari, wordt het beleid aangepast en zal het nieuwe concept eind maart te vinden zijn op de bovenstaande website.

Door: Nationale Horecagids