TikTokker opent nieuwe Italiaanse delicatessenzaak en restaurant in Breda

Er komt dit jaar een nieuwe zaak in Breda van de TikTokker Chiara Cappellano en haar vader. Momenteel hebben zij een restaurant in Delft genaamd Il Tartufo. In Breda openen zij een vergelijkbare zaak, maar dan in een moderner jasje. Deze krijgt de naam Il Limone. Dit meldt Breda Vandaag.

Misschien ben je Il Tartufo al eens op TikTok tegengekomen. Het account van het restaurant heeft ondertussen meer dan 85.000 volgers. Het brein achter de operatie is de dochter van eigenaar Fabio Cappellano, Chiara. Zij heeft net als het restaurant veel volgers op het sociale mediaplatform.

Gisteren hebben zij op TikTok bekend gemaakt dat ze een nieuwe zaak gaan openen in Breda. Chiara woont in Breda dus is het een logische stap voor haar. De zaak wordt een delicatessenzaak en het wordt ook mogelijk om daar plaats te nemen in het restaurant. In de video’s vertellen ze wat de inwoners van Breda van de zaak kunnen verwachten. Het concept lijkt op die van Il Tartufo, maar dan in een moderner jasje.

De TikTokker heeft in het filmpje geen openingsdatum aangegeven. De verwachting is dat de zaak zijn deuren gaat openen aan het einde van de zomer.

Door: Nationale Horecagids