Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

In Apeldoorn kun je bij deze horecazaken voor minder dan 15 euro eten

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 5 min
location_on [xx]km
In Apeldoorn kun je bij deze horecazaken voor minder dan 15 euro eten
Het leven wordt steeds duurder, waardoor de deur uit gaan om lekker buitenshuis te eten steeds moeilijker wordt. In Apeldoorn kun je bij deze restaurants voor minder dan 15 euro per persoon eten. Dit meldt Indebuurt Apeldoorn.

Finnegan’s Irish Pub

Aan de Hoofdstraat op nummer 176 is deze zaak te vinden. Hier eet je een burger met patat en een salade voor 10,70 euro. Meer zin in iets gezonders? Dan kun je voor een maaltijdsalade gaan voor 12,80 euro. De Shepherd’s Pie (Ierse ovenschotel) en de vegetarische strudel, twee hoofdgerechten, zijn overigens 14 euro per gerecht.

Het Nieuws van Apeldoorn

De daghap bij deze zaak kost 12,50 euro. Voor een runderburger met patat en een salade betaal je bij deze horecaonderneming 14,50 euro. Zin in iets Grieks? Dan is er ook een Griekse salade te bestellen. De echte carpaccio liefhebbers kunnen gaan voor een rundercarpaccio salade. De twee laatst genoemde gerechten kosten 14,50 per stuk. Het Nieuws van Apeldoorn zit aan Leienplein 12.

Le Baffon

Bij deze horecazaak kun je ook een lekkere maaltijd scoren voor minder dan 15 euro. Zo kun je kiezen uit een duo van saté en schnitzel of een carpaccio maaltijdsalade. Beide zijn 14,95 euro per gerecht. Le Baffon zit aan de Hoofdstraat 198.

Schenkers

Zin in een lekkere burger? Bij Schenkers is de keuze reuze. Zo kun je kiezen uit een runder-, kip- of bietenburger. Vervolgens zijn er twee variaties voor 14 euro per stuk. Namelijk de griekse burger met feta en tzatziki of de burger met augurk en huisgemaakte barbecuesaus. Schenkers zit aan de Van Kinsbergenstraat 8.

Alfred Kookt

Aan de Kapelstraat 2 kun je een geroosterde kip of porc belly uit de rotisserie voor 12,90 euro krijgen. Een lamsragout met groente, salade en patat kost hier 13,90 euro. Iedere donderdag serveert Alfred een wisselend menu voor 9,80. Meer zin in iets simpelers? Een grote kom soep kost 7,90 euro.

Guusje Apeldoorn

Aan de Hoofdstraat 104 kun je drie gerechten onder de 15 euro krijgen. De gepofte zoete aardappel kost namelijk 12 euro, de aubergineburger 13,50 en de runderburger 15 euro.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer

03 juni '24 ( 8:45)

Ook in eerste kwartaal omzetgroei horeca

De horeca heeft in het eerste kwartaal van 2024 8,1 procent meer omgezet dan een jaar eerder, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De omzet van de sector laat daarmee al twaalf kwartalen op rij een groei zien. Het laatste kwartaal waarin de omzet van de horeca kromp, was het eerste kwartaal van 2021 toen er nog coronamaatregelen golden.

15 april '24 (11:20)

Twee nachten achter elkaar is horecagelegenheid Diemen doelwit van explosie

Een horecagelegenheid in Diemen is twee nachten op rij doelwit geweest van een explosie, meldt de politie maandag. In de nacht van zaterdag op zondag vond er rond 00.45 uur een explosie plaats voor het pand aan het Gruttoplein. In de nacht van zondag op maandag was er rond 02.30 uur een explosie, waarna ook brand uitbrak.

08 april '24 ( 8:30)

Cafés en restaurants rekenen op drukkere terrassen

Cafés en restaurants rekenen op drukkere terrassen, nu de eerste officiële warme dag van het jaar een feit is. Toch is de horeca in Nederland nog niet uit de problemen. Zo is nog steeds sprake van een personeelstekort. Ook kan het dat een biertje in de zon nu een stuk duurder is dan een jaar geleden.

15 november '23 (15:52)

Inter Scaldes heropent morgen haar deuren

Het aftellen is begonnen. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Aankomende donderdag, 16 november, gaat de deuren van het iconische restaurant Inter Scaldes weer open. Een uitgebreide renovatie en overname door Pillow Hotel Collectie later is het team van het restaurant weer helemaal klaar voor de start. Om alvast een voorproefje te geven deelt het restaurant alvast een paar eerste officiële beelden. Dat meldt Inter Scaldes. 

31 oktober '23 ( 9:05)

De Librije opnieuw bovenaan de Lekker500

Het restaurant De Librije van Jonnie en Thérèse Boer staat dit jaar opnieuw bovenaan de ranglijst van de Lekker500. De restaurantgids meldt dat de twee van het Zwolse restaurant "met hun onuitputtelijke energie en blijvende vernieuwingsdrift" de eerste plaats dit jaar weten vast te houden.

30 oktober '23 (11:34)

Sergio Herman gaat in België zelf weer achter de pannen staan

Chef-kok en horecaondernemer Sergio Herman gaat koken in een nieuw restaurant in Antwerpen. Dat vertelt hij maandag in gesprek met BN De Stem. Hij gaat hier vanaf januari "op regelmatige basis" achter het fornuis staan, samen met kok Tim Boury. "Ik ga weer doen wat ik gemist heb: koken", aldus Herman.

24 oktober '23 (11:03)

KVK ziet afgelopen vijf jaar flinke toename Nederlandse wijnproducenten

UTRECHT (ANP) - Het aantal wijnproducenten in Nederland is de afgelopen vijf jaar fors toegenomen. Dat zegt de Kamer van Koophandel (KVK). In 2018 waren er 136 producenten ingeschreven bij de KVK, in het derde kwartaal van dit jaar waren dat er 194, een toename van 43 procent.

16 oktober '23 (11:54)

Eerste FC Kip-restaurant in Nederland een feit

Jandino Asporaat opent op 22 november in het centrum van Rotterdam zijn eerste FC Kip-restaurant. Dat heeft de cabaretier via Instagram laten weten. FC Kip is een fastfoodketen die een belangrijke rol speelt in de serie De Dino Show en de daaropvolgende Bon Bini Holland-filmreeks.

12 oktober '23 (15:23)

Wagamama verkocht aan Amerikaanse investeerder

Fastfoodketen Wagamama, met verschillende vestigingen in Nederland, komt in handen van Apollo Global Management. De grote Amerikaanse investeerder betaalt 587 miljoen euro voor de overname.

10 oktober '23 ( 7:09)

Horecazaak Utrecht slachtoffer van explosie

Bij een horecazaak aan de Jutfaseweg in de Rivierenwijk in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag een explosie geweest. Het pand is beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond, meldt de politie.