11 april 2022 om 14:15
< 1 min lezen

Visrestaurant Blue in Tilburg opent de deuren

In Tilburg is het restaurant Blu geopend. De zaak heeft twee verdiepingen met een terras. Het menu bestaat voor zo’n zeventig procent uit visgerechten en dertig procent uit vleesgerechten. Dit melden Entree Magazine en restaurant Blu.

De eigenaar van Blu is Calvin Chen, een 23-jarige ondernemer die recent een diploma Hotel Management op zak heeft. Hij werkt samen met zijn familie in de zaak. Chen zag samen met zijn zus potentie in het pand, waar voorheen de Mango en later restaurant Five Guys zat.

Seafood

In het visrestaurant kunnen circa honderd gasten dineren in een sfeervol interieur met het thema seafood. Zij hebben een ruime keuze uit diverse vis- en vleesgerechten, zoals tempura garnalen, oesters, sashimi, lamskoteletten en tom kha kai

Door: Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Arbeidsinspectie sluit De Kleine Moghul en Kohinoor van India in Groningen

    Vandaag om 10:38
    • Restaurant

    Vapiano sluit alle Nederlandse restaurants na faillissement

    27 oktober 2025 om 15:23

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland