horeca apparatuur

Deze koelapparatuur mag niet ontbreken in je eigen zaak

Open je een nieuw restaurant of knap je een bestaand restaurant op, dan dien je diverse horeca apparatuur aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan koelapparatuur zoals een horeca koelkast. Het aanschaffen van de juiste koelapparatuur draagt bij aan tot hoeverre jouw zaak een succes wordt, want jouw eten moet zo goed mogelijk gekoeld zijn. Wij vertellen je in dit artikel meer over koelapparatuur en welke soorten koelapparatuur er niet mogen ontbreken in jouw restaurant. Lees snel verder voor meer informatie over koelapparatuur. 
 

Meer ruimte met de juiste koelapparatuur

Met koelapparatuur heb je de juiste plek voor het bewaren van al je ingrediënten. Echter moet je hierbij wel nadenken over de vorm en capaciteit van de apparatuur voordat je koelapparatuur koopt. Kies voor koelapparatuur waar je al het voedsel wat jouw restaurant produceert in kunt bewaren en zorg ervoor dat dit bij de indeling van de keuken past. Ga voorafgaand aan het aanschaffen van koelapparatuur na hoeveel ruimte je hiervoor beschikbaar hebt in de keuken en bedenk daarna wat je zoal wilt opslaan in de keuken. Voor ieder restaurant is er wel geschikte koelapparatuur te vinden, wat betekent dat je de koelapparatuur voor jouw zaak snel gevonden hebt.
 

Soorten koelapparatuur

Je kunt diverse soorten koelapparatuur kiezen. Welke koelapparatuur je kiest, is geheel afhankelijk van wat voor soort restaurant je hebt en hoeveel je gekoeld wenst te hebben. Je kunt kiezen uit koeltemperatuur zoals:
  • De horeca koelkast: ook hierin zijn er diverse varianten, zoals een onderbouw koelkast, doorrijkoelkast, prep-koelkasten en inloopkoelers. Het kan zijn dat je een combinatie hiervan nodig hebt.
  • Horeca vriezers: ook een horeca vriezer is van groot belang. Deze kun je in diverse maten kopen. Koop een vriezer die precies bij jouw capaciteit voedsel past.
  • Drankdispensers: mocht je een fast food restaurant hebben, dan zijn zelfbedieningsautomaten onmisbaar. Voordat je een drankdispenser koopt, is het aan te raden je te bedenken hoeveel soorten frisdrank je wilt aanbieden en welke merken dit moeten zijn.
  • IJsblokjesmachine: ook ijsblokjes zijn essentieel voor restaurants en cafés. Zo kun je jouw gasten heerlijke koude drankjes serveren, die zeker hard zullen gaan tijdens de zomermaanden.
 
Je weet nu welke koelapparatuur er niet mag ontbreken in jouw restaurant. Ga op zoek naar de juiste koelapparatuur via het internet en schaf direct aan wat je nodig hebt.