10 januari 2012 om 10:44
< 1 min lezen

Onno Kokmeijer lanceert eigen kaviaarlijn

SCHEVENINGEN – Onno Kokmeijer, Executive Chef en Manager van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant, heeft zijn eigen kaviaarlijn gepresenteerd.

Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar, onder andere bekend door de ontwikkeling van de eenpersoonsverpakking Tjoepy waardoor kaviaar toegankelijker werd voor het publiek, heeft Kokmeijer een tweetal kaviaarsoorten geselecteerd.

De gelanceerde kaviaarlijn bestaat uit een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur, deze wordt gepresenteerd als “Onno’s Taste” en heeft een kenmerkende boterige toon.

Daarnaast komt “Onno’s Favorite” uit, een speciale Imperial-selectie die exclusief door Kokmeijer is geselecteerd en een mild nootachtige en licht kruidige nasmaak heeft.

Onno Kokmeijer licht toe: “Ik heb een voorliefde voor kaviaar. Er zijn maar weinig ingrediënten die puur, zonder enige toevoeging, zo smaakvol zijn. Baerii-kaviaar is helemaal mijn smaak, dus dat moest “Onno’s Taste” worden. Het is een prachtig product om kennis te maken met kaviaar. En bij een delicaat product als kaviaar heb je vanzelfsprekend een favoriet. Zo werd Imperial selection “Onno’s Favorite.”

Beide gekweekte kaviaarsoorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 gram en 125 gram.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Sterrenchef Nick Bril besefte niet dat hij over stagiaire was gereden

    22 december 2025 om 13:45
    • Restaurant

    Advocaat sterrenchef Nick Bril vraagt om vrijspraak

    22 december 2025 om 13:44

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland