Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Roasted by Beurs: het meest brutale restaurant van Nederland

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 6 min
location_on [xx]km
De slechtste recensies ooit? Die gaan ongetwijfeld naar Roasted by Beurs in Rotterdam, het meest brutale restaurant van Nederland dat 23 oktober officieel opent. Voor dit gloednieuwe en unieke concept gaan alle horeca-etiquette gegarandeerd overboord. Gasten worden publiekelijk voor paal gezet en kunnen rekenen op grove beledigingen van het personeel. Betreden op eigen risico: dineren was nog nooit zó bizar. Dit meldt MissPublicity. 

Vanaf het moment dat jij een voet over de drempel zet totdat de rekening op tafel verschijnt, ben je het slachtoffer van het grofgebekte personeel. De gevatte theaterstudenten van kunstcentrum SKVR zorgen er voor, samen met de medewerkers van De Beurs, dat je aan de lopende band op hilarische wijze wordt beledigd. Horeca-etiquette bestaan hier niet: de gast is ‘jij’ en het personeel moet met ‘u’ worden aangesproken. Je water wordt geserveerd in een drinkbak voor honden en een lege fooienemmer (die pontificaal op tafel staat) is solliciteren naar een sneer. De brutaalste verwensingen worden door de zaak geschreeuwd en gasten worden met een knipoog gerecenseerd op hun intelligentie, uiterlijk en houding.

Gloednieuw concept

Iemand zo creatief, vernietigend en grappig mogelijk beledigen: dat is waar het allemaal om draait bij een roast. Het fenomeen is over komen waaien uit Amerika en De Beurs introduceert het unieke concept in de Nederlandse horeca. In deze bijzondere tijd, waarin restaurants creatief moeten omgaan met de coronamaatregelen, wil De Beurs zich onderscheiden. Het doel: gasten een bizarre beleving en een hilarische avond uit bezorgen.

Menukaart en reserveren

Hoewel de bediening er alles aan doet om je de slechte recensie ooit te ontlokken, geldt daarop één uitzondering: de keuken. Bij het meest asociale restaurant van Nederland vind je natuurlijk ook asociaal lekkere gerechten. Geheel in thema worden de gerechten hier ‘geroast’. Kies voor gegrilde steak, geschroeide tonijn sashimi of sizzling gamba’s. Verwacht overigens geen ‘eet smakelijk’ wanneer je bord op tafel wordt gesmeten. Met een beetje geluk moet je het doen met een ‘hier is je vreten, probeer er niet in te stikken’. Durf jij het aan? Roasted by Beurs gaat 23 oktober officieel open en reserveren kan telefonisch en/of per mail.

Over De Beurs

De Beurs bevindt zich in het Lijnbaankwartier op de Kruiskade in Rotterdam. Het is een bar, restaurant en uitgaansgelegenheid in één, gelegen in de voormalig foyer van een bioscoop. Overdag is De Beurs de plek bij uitstek voor een goede lunch en een gezellige (netwerk)borrel. ‘s Avonds kan je hier heerlijk dineren in elke prijsklasse en verandert De Beurs in de favoriete kroeg van vele jongeren.

Door: Nationale Horecagids
Beeld: MissPublicity

18 november '24 ( 8:51)

Werknemers in horeca en zorg ervaren het vaakst ongewenst gedrag

Personeel in de zorg en de horeca ervaart het vaakst ongewenst gedrag op de werkvloer, bijvoorbeeld door seksuele aandacht, intimidatie, lichamelijk geweld of pesten. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden, die het heeft uitgevoerd samen met TNO. Vrouwelijke werknemers ervaren vaker ongewenst gedrag dan mannelijke werknemers.

25 oktober '24 (11:48)

Akkoord over nieuwe cao horeca: vooral meer ervaren medewerkers gaan erop vooruit

Werkgevers en vakbonden FNV en CNV hebben een overeenkomst bereikt over een nieuwe cao voor horecamedewerkers. Dat melden branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en FNV. Volgens de afspraken stijgen de lonen van werknemers in de laagste twee salarisschalen de komende twee jaar mee met het minimumloon.

23 oktober '24 ( 6:32)

Minder cafés in Nederland, maar meer restaurants en cateringbedrijven

DEN HAAG (ANP) - Het aantal cafés in Nederland is sinds 2007 met bijna een derde afgenomen. Wel kwamen er een stuk meer restaurants en bedrijven in de eventcatering bij, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van nieuwe cijfers.

09 oktober '24 (10:48)

Nationale Krokettendag

Een van de meest iconische Nederlandse snacks verdient natuurlijk een eigen dag. Daarom is het op 9 oktober Nationale Krokettendag in Nederland. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten kroketten te vinden. Of je nou houdt van een traditionele vleeskroket of een vegetarische variant maakt niet uit. Op 9 oktober eren we de verrukkelijke kroket. 

07 oktober '24 (13:02)

Michelin- en groene sterren uitgereikt aan deze toprestaurants

De Librije in Zwolle is het enige restaurant in Nederland dat drie Michelinsterren mag voeren. Jonnie en Thérèse Boer kregen maandag in Maastricht voor het twintigste jaar de hoogste onderscheiding in het restaurantwezen toegekend. De eerste keer dat de chef-kok van De Librije een ster kreeg was in 1993.

07 oktober '24 ( 6:04)

Welke restaurants krijgen er een Michelin- of groene ster bij?

Op de horecavakbeurs BBB in Maastricht wordt maandag bekendgemaakt welke restaurants een Michelinster (erbij) krijgen. De sterren zijn een erkenning voor chefs die op hoog gastronomisch niveau koken.

05 september '24 (13:00)

Kaas-pizza dag

Pizza is een van de meest geliefde gerechten wereldwijd, en de eenvoud van een kaas-pizza staat centraal in deze culinaire favoriet. Kaas-pizza dag is een dag waarop we de pure, onweerstaanbare smaak van kaas op een knapperige pizzabodem vieren. Deze dag is een must voor elke pizzaliefhebber en biedt een geweldige kans om even stil te staan bij de eenvoud die dit gerecht zo bijzonder maakt.

12 augustus '24 (17:32)

Drukte bij strandtenten en terrassen door mooi weer

DEN HAAG (ANP) - Het is druk in de strandtenten langs de Nederlandse stranden. Brancheorganisatie de Nederlandse Kust Vereniging (NKV) en strandtenten in Vlissingen en Scheveningen zien maandag veel gasten en volle terrassen.

12 augustus '24 (10:17)

Geen slachtoffers bij brand pizzeria Leeuwarden, brand onder controle

LEEUWARDEN (ANP) - De brand in een pizzeria aan de Zuidvliet in Leeuwarden is onder controle. De brandweer verwacht nog geruime tijd bezig te zijn met nablussen, vertelt een woordvoerder. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

08 augustus '24 (10:54)

Baby’s en peuters na 17.30 niet welkom in restaurant in Oostkapelle

Mossels & Meer, een restaurant in het Zeeuwse Oostkapelle, heeft een drastische maatregel genomen: ouders met baby’s en peuters die na 17.30 binnenkomen, worden de deur gewezen. Kinderen zijn rond bedtijd te druk en hebben in het verleden voor gevaarlijke situaties gezorgd. Dit meldt Hart van Nederland.