Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Roasted by Beurs: het meest brutale restaurant van Nederland

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 6 min
location_on [xx]km
De slechtste recensies ooit? Die gaan ongetwijfeld naar Roasted by Beurs in Rotterdam, het meest brutale restaurant van Nederland dat 23 oktober officieel opent. Voor dit gloednieuwe en unieke concept gaan alle horeca-etiquette gegarandeerd overboord. Gasten worden publiekelijk voor paal gezet en kunnen rekenen op grove beledigingen van het personeel. Betreden op eigen risico: dineren was nog nooit zó bizar. Dit meldt MissPublicity. 

Vanaf het moment dat jij een voet over de drempel zet totdat de rekening op tafel verschijnt, ben je het slachtoffer van het grofgebekte personeel. De gevatte theaterstudenten van kunstcentrum SKVR zorgen er voor, samen met de medewerkers van De Beurs, dat je aan de lopende band op hilarische wijze wordt beledigd. Horeca-etiquette bestaan hier niet: de gast is ‘jij’ en het personeel moet met ‘u’ worden aangesproken. Je water wordt geserveerd in een drinkbak voor honden en een lege fooienemmer (die pontificaal op tafel staat) is solliciteren naar een sneer. De brutaalste verwensingen worden door de zaak geschreeuwd en gasten worden met een knipoog gerecenseerd op hun intelligentie, uiterlijk en houding.

Gloednieuw concept

Iemand zo creatief, vernietigend en grappig mogelijk beledigen: dat is waar het allemaal om draait bij een roast. Het fenomeen is over komen waaien uit Amerika en De Beurs introduceert het unieke concept in de Nederlandse horeca. In deze bijzondere tijd, waarin restaurants creatief moeten omgaan met de coronamaatregelen, wil De Beurs zich onderscheiden. Het doel: gasten een bizarre beleving en een hilarische avond uit bezorgen.

Menukaart en reserveren

Hoewel de bediening er alles aan doet om je de slechte recensie ooit te ontlokken, geldt daarop één uitzondering: de keuken. Bij het meest asociale restaurant van Nederland vind je natuurlijk ook asociaal lekkere gerechten. Geheel in thema worden de gerechten hier ‘geroast’. Kies voor gegrilde steak, geschroeide tonijn sashimi of sizzling gamba’s. Verwacht overigens geen ‘eet smakelijk’ wanneer je bord op tafel wordt gesmeten. Met een beetje geluk moet je het doen met een ‘hier is je vreten, probeer er niet in te stikken’. Durf jij het aan? Roasted by Beurs gaat 23 oktober officieel open en reserveren kan telefonisch en/of per mail.

Over De Beurs

De Beurs bevindt zich in het Lijnbaankwartier op de Kruiskade in Rotterdam. Het is een bar, restaurant en uitgaansgelegenheid in één, gelegen in de voormalig foyer van een bioscoop. Overdag is De Beurs de plek bij uitstek voor een goede lunch en een gezellige (netwerk)borrel. ‘s Avonds kan je hier heerlijk dineren in elke prijsklasse en verandert De Beurs in de favoriete kroeg van vele jongeren.

Door: Nationale Horecagids
Beeld: MissPublicity

15 november '23 (15:52)

Inter Scaldes heropent morgen haar deuren

Het aftellen is begonnen. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Aankomende donderdag, 16 november, gaat de deuren van het iconische restaurant Inter Scaldes weer open. Een uitgebreide renovatie en overname door Pillow Hotel Collectie later is het team van het restaurant weer helemaal klaar voor de start. Om alvast een voorproefje te geven deelt het restaurant alvast een paar eerste officiële beelden. Dat meldt Inter Scaldes. 

31 oktober '23 ( 9:05)

De Librije opnieuw bovenaan de Lekker500

Het restaurant De Librije van Jonnie en Thérèse Boer staat dit jaar opnieuw bovenaan de ranglijst van de Lekker500. De restaurantgids meldt dat de twee van het Zwolse restaurant "met hun onuitputtelijke energie en blijvende vernieuwingsdrift" de eerste plaats dit jaar weten vast te houden.

30 oktober '23 (11:34)

Sergio Herman gaat in België zelf weer achter de pannen staan

Chef-kok en horecaondernemer Sergio Herman gaat koken in een nieuw restaurant in Antwerpen. Dat vertelt hij maandag in gesprek met BN De Stem. Hij gaat hier vanaf januari "op regelmatige basis" achter het fornuis staan, samen met kok Tim Boury. "Ik ga weer doen wat ik gemist heb: koken", aldus Herman.

24 oktober '23 (11:03)

KVK ziet afgelopen vijf jaar flinke toename Nederlandse wijnproducenten

UTRECHT (ANP) - Het aantal wijnproducenten in Nederland is de afgelopen vijf jaar fors toegenomen. Dat zegt de Kamer van Koophandel (KVK). In 2018 waren er 136 producenten ingeschreven bij de KVK, in het derde kwartaal van dit jaar waren dat er 194, een toename van 43 procent.

16 oktober '23 (11:54)

Eerste FC Kip-restaurant in Nederland een feit

Jandino Asporaat opent op 22 november in het centrum van Rotterdam zijn eerste FC Kip-restaurant. Dat heeft de cabaretier via Instagram laten weten. FC Kip is een fastfoodketen die een belangrijke rol speelt in de serie De Dino Show en de daaropvolgende Bon Bini Holland-filmreeks.

12 oktober '23 (15:23)

Wagamama verkocht aan Amerikaanse investeerder

Fastfoodketen Wagamama, met verschillende vestigingen in Nederland, komt in handen van Apollo Global Management. De grote Amerikaanse investeerder betaalt 587 miljoen euro voor de overname.

10 oktober '23 ( 7:09)

Horecazaak Utrecht slachtoffer van explosie

Bij een horecazaak aan de Jutfaseweg in de Rivierenwijk in Utrecht is in de nacht van maandag op dinsdag een explosie geweest. Het pand is beschadigd geraakt. Niemand raakte gewond, meldt de politie.

09 oktober '23 ( 6:09)

Explosie op station Bussum bij horecazaak

Bij een horecagelegenheid op station Bussum heeft in de nacht van zondag op maandag rond 03.45 uur een explosie plaatsgevonden, meldt de politie. Niemand raakte gewond bij de ontploffing.

05 oktober '23 (18:53)

Inwoners Utrecht aangehouden voor explosie bij horecazaak in Utrecht

De politie heeft donderdag drie mensen aangehouden voor de explosie op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht afgelopen weekend. Het gaat om Utrechters van 27, 19 en 18 jaar. Hun exacte rol wordt onderzocht.

18 september '23 (13:08)

FSIN: Recordomzet horeca met smalle marges

Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland (FSIN), dat verwacht dat de totale omzet zal groeien naar 22 miljard euro. Dat is bijna 16 procent meer dan vorig jaar en ook meer dan in het laatste jaar voor de coronacrisis. Het is echter maar de vraag in hoeverre ondernemers van deze stijgende uitgaven kunnen profiteren, aangezien ook hun bedrijfskosten zijn gestegen.