Dunkin' Donuts

Dunkin’ opent op zaterdag 10 oktober de eerste Mobile Drive Thru ter wereld bij Roompot Vakantiepark Schaijk in Noord-Brabant. De noviteit in donutland zal openen op het buitenterrein van het vakantiepark, naast Restaurant Charlie. Om de opening van de drive te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Dit meldt Dunkin’.

“Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in de omgeving Nijmegen tot aan Den Bosch eindelijk genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met onze samenwerking met ondernemer Charles Veerkamp, verantwoordelijk voor deze locatie in Schaijk, en al helemaal met de wereldprimeur van de Dunkin’ Drive”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.
 
Door middel van het scannen van de QR-code kan men van uit de auto bestellen en betalen, om vervolgens de bestelling op te halen bij de Drive, die in functie van COVID-19 is bedacht en zo de veiligheid van gasten bewaakt. Gasten kunnen ook gewoon de auto parkeren en hun bestelling plaatsen in de pop-upstore, waar men met lijnen de veilige afstand van 1,5 meter aangeeft. In beide gevallen hebben de klanten keuze uit 28 soorten donuts en andere dagverse producten.
 

Openingsactie

 
Om de opening van de drive te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Elke klant die de Dunkin' NL app downloadt, kan genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers. Verder krijgen de eerste 25 klanten van de drive een gratis doos donuts bij aankoop van een doos, en krijgt iedereen die in de pop up store een doos van twaalf donuts koopt een doos van zes cadeau tussen 12.00 en 13.00 uur.
 

Covid-19 maakt creatief

 
Het initiatief is ontstaan nadat de nieuwe maatregelen op maandag 28 september werden aangekondigd en de horeca moest terug schalen naar 30 gasten per ruimten. Op dit moment nam Veerkamp contact op met Dunkin om deze samenwerking op te starten. Veerkamp: “Ik ben enorm blij met deze unieke samenwerking en het enthousiasme van Dunkin naar aanleiding van mijn verzoek”
 
Door: Nationale Horecagids