22 mei 2019 om 12:38
< 1 min lezen

16de seizoen van luchtballonrestaurant van start

Elk jaar tussen april en oktober kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner in het zwevende restaurant van SVH Meesterkok Angélique Schmeinck: CuliAir. Varend over Nederland serveert Angélique haar gasten een 5-gangen diner, waarbij ze gebruik maakt van de warmte van de ballon. Deze maand gaat het 16de seizoen van start.

Lees meer

Door: Misset Restaurant 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland