25 februari 2019 om 14:27
< 1 min lezen

Kazerne opent fine dining restaurant met Scandinavische touch

Met de komst van Nik Tonglet (De Houtloods in Tilburg) naar Eindhoven, is het keukenteam van Kazerne’s tweede restaurant compleet. Samen met de al eerder aan Kazerne verbonden Mark Groenendaal en onder leiding van de jonge Zweedse chef Rasmus Olander (Geranium***) biedt dit drietal vanaf 8 maart een gastronomische beleving met Scandinavische touch.

Lees verder

Door: Misset Restuarant

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland