Normal_kerstpakket

Het horecapersoneel is toch echt wel een slag apart. Open, spontaan, hardwerkend en altijd klaar voor wat gezelligheid. Een team dat je niet zomaar een standaard wijn,- of bier kerstpakketje geeft; de horecamedewerker vraagt toch wel om iets speciaals. Iets dat alle waardering uitspreekt die ze verdienen in deze ontzettend flexibele, en enigszins stressvolle job. Maar welke kerstpakketten voor mannen en vrouwen in de altijd verrassende horecabranche kies je nu uit? We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

1. Het landenpakket

Kerstpakketten komen natuurlijk in alle vormen en maten, geuren en kleuren. Er is dan gelukkig ook genoeg keuze; ook voor het horecapersoneel. Er zijn verschillende toffe landenthema’s te vinden die bij iedereen wel in de smaak zullen vallen; zelfs bij de fijnproevers. Nog leuker is natuurlijk wanneer je de kerstpakketten uitdeelt tijdens een leuk personeelsuitje in hetzelfde thema als het pakket. Een leuk Spaanse tapas pakket bijvoorbeeld wanneer je met het hele team aan het genieten bent van Spaanse tapas in de stad. Dubbelop plezier!

2. De borrelplank

Laten we eerlijk zijn, horecamedewerkers houden natuurlijk wel van een natje en een droogje op hun tijd. Maar dit hebben ze na uren gezwoegd te hebben voor de baas, waarschijnlijk liever in hun eigen vertrouwde woonkamer. Geef ze dan ook een gezellige borrelplank cadeau. Allerlei lekkere hapjes en drankjes die de avonden thuis nog wat gezelliger en sfeervoller maken. Verschillende smaken, gerechten en dranken geven genoeg lekkers voor dagenlang plezier.

3. Echte kenners

De horeca staat natuurlijk vol echte kennis: iedere medewerker weet ergens wel wat van. Zo heb je de echte wijnkenner, de bierproever of de gin liefhebber. Heb je toevallig een aantal medewerkers die gek zijn op een specifiek drankje, geef ze dan een pakketje cadeau dat hun kennis eer aan doet. Een geweldig Gin pakketje bijvoorbeeld waarmee ze thuis cocktails kunnen maken waar ze alleen van hadden kunnen dromen. Lekker verantwoord genieten!

4. Winterpakket

Naast het werk is er tijdens de winterperiode natuurlijk net wat minder buiten de deur te doen. Door een leuk winter-overlevingspakket samen te stellen geef je jouw medewerkers net dat beetje extra om heerlijk te kunnen genieten van een avondje op de bank. Gevuld met lekkere hapjes, warme sokken, heerlijke winter dranken, een warme kruik en zelfs een aantal leuke spelletjes: alle ingrediënten voor een heerlijke winteravond in huis.

5. Ambachtelijk pakket

Kom je er echt even helemaal niet uit? Dan ga je voor een ambachtelijk pakket. In dit pakket vind je allerlei producten, geuren, kleuren en smaken; en ieder stuk is ambachtelijk bereidt. Iets wat de horecamedewerker vast kan waarderen!