Tulip Inn de Veluwe opent nieuw restaurant met bijzondere menukaart
BEEKBERGEN - Veluwse Smaakmakers, zo luidt de herkenbare naam van het nieuwe restaurant in het populaire Tulip Inn de Veluwe. Met de totale rebranding van het restaurant is ook meteen het menuconcept origineler, eigentijdser en beter toepasbaar gemaakt.
Het restaurant ontvangt dagelijks een grote diversiteit aan gasten, daarom wordt er deze week een menukaart gepresenteerd met drie prijsniveaus naast elkaar.
Het restaurant biedt drie concepten onder één dak. Volgens Tim Vissers, Hotel Manager Tulip Inn de Veluwe, is het vernieuwde concept de ideale manier om bij de steeds breder wordende doelgroep aan alle wensen te voldoen. Daarnaast is Vissers ervan overtuigd dat ‘Veluwse Smaakmakers' een welkome aanvulling is voor gasten van buiten het hotel en de Veluwse regio.
De opbouw van de menukaart geeft duidelijkheid in één oogopslag en bevat toch maximale variatie. Onderscheid in lekkere, heerlijke en culinaire gerechten met elk een passend prijsniveau. Het keukenteam kookt voor alle drie de concepten met seizoen- en lokale producten en in dit seizoen enkele populaire wildgerechten.
© Nationale Horecagids