14 september 2011 om 11:33
< 1 min lezen

Febo-kroket getest door deskundige

AMSTERDAM – Febo houdt zich deze dinsdag, woensdag en donderdag bezig met het vieren van het 70-jarig jubileum. Met name de kroket heeft zich door de jaren ontwikkeld tot een begrip, zo meldt AT5. Om te testen of de kroket van de Febo daadwerkelijk zo´n delicatesse is, werd banketbakker en krokettenexpert Cees Holtkamp er een aangeboden.

Holtkamp was enthousiast over de snack. “Ja, dit is goed. Een echte kroket moet krokant zijn en je proeft dat er bouillon getrokken is, dat er moeite is gedaan. Ik ben enthousiast”, aldus Holtkamp.

De kroketten van de Febo zijn vandaag gratis tussen 12 en 2 te proeven bij Febo-vestigingen door het hele land. Morgen wordt op hetzelfde moment van de dag het toetje geserveerd.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Restaurant

    Arbeidsinspectie sluit De Kleine Moghul en Kohinoor van India in Groningen

    30 oktober 2025 om 10:38

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland