13 januari 2012 om 09:54
< 1 min lezen

Nederlanders hebben vorig jaar minder vlees gegeten

UTRECHT (Novum) – Nederlanders hebben vorig jaar minder vlees gegeten. De gemiddelde hoeveelheid per persoon is gedaald van 86,3 kilo in 2010 naar 85,1 kilo in 2011. Dat heeft het Productschap Vee en Vlees donderdag gemeld.

De bestedingen aan vlees bleven met 2,43 miljard euro ongeveer op hetzelfde niveau. Dit komt waarschijnlijk doordat vlees iets duurder is geworden en er weinig meer wordt gestunt met de prijs van vlees.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Restaurant

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland