17 maart 2017 om 13:40
< 1 min lezen

Misset Horeca Saté Index 2017: minder marge

Het is weer tijd voor onze jaarlijkse Saté Index: ‘Koks kunnen niet rekenen’, riepen we vorig jaar plagerig. Om dat te bewijzen, bedacht Misset Horeca de Saté Index: een graadmeter om het verschil in brutowinstmarge tussen de ene en de andere keuken uit te drukken. Wat leert de wetenschap van de satenomics ons dit jaar? Geheel tegen de verwachting in daalt de marge.

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland