27 mei 2016 om 16:20
< 1 min lezen

Enquete: 37% toprestaurants valt om bij uitbetalen overuren

Vier op de tien restaurants in het hogere segment vindt dat overwerken zonder uitbetaling bij de horeca hoort. 83 procent vindt het bij de baan van chef-kok horen. Daarnaast valt 37% procent van de restaurants in het hogere segment om als zij alle overuren zouden uitbetalen. Dat blijkt uit een exclusieve enquete van Misset Horeca. Met het niet uitbetalen van overuren nemen restaurants flinke juridische risico’s. 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland