15 augustus 2011 om 13:24
< 1 min lezen

Duurste restaurants van Amerika van Thomas Keller

YOUNTVILLE – De twee duurste restaurants van de Verenigde Staten zijn van chef Thomas Keller, zo meldt Misset Horeca.

Gasten zijn bij restaurant French Laundry in Yountville in Californië gemiddeld maar liefst 957 euro kwijt. Bij zijn restaurant Per Se in New York ligt de rekening iets lager met gemiddeld 883 euro.

Beide restaurants hebben drie Michelinsterren, waardoor Keller de enige in Amerika is met twee driesterrenrestaurants. Opvallend is daarnaast dat de duurste restaurants vrijwel allemaal hun gasten op de Franse keuken trakteren.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Wat is het verschil tussen een normale parasol en horeca parasol?

    4 november 2025 om 11:50
    • Restaurant

    Arbeidsinspectie sluit De Kleine Moghul en Kohinoor van India in Groningen

    30 oktober 2025 om 10:38

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland