4 december 2018 om 10:56
< 1 min lezen

Chef van het Jaar Onno Kokmeijer: ‘Liever gestaag naar de top, dan pijlsnel’

Onno Kokmeijer, van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam, werd maandag 3 december 2018 door Gault&Millau verkozen tot Chef van het Jaar. Misset Horeca sprak hem na de uitreiking van de award. Kokmeijer vertelt waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, hoe hij de stabiliteit waarborgt, wat hij jonge talenten bijbrengt, en wat rechterhand Arjan Speelman voor hem betekent. 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland