3 augustus 2018 om 16:54
< 1 min lezen

Brasserie 2050 geeft voorproef van wat er in 2050 op het bord ligt

Met Brasserie 2050 is festival Lowlands dit jaar een bijzonder horecaconcept rijker. Op de kaart? Gerechten met toekomstbestendige ingrediënten, zoals zeewierkaviaar, planktonboter en onkruid. Het restaurant staat in het teken van het wereldvoedselvraagstuk: Hoe gaan we in 2050 bijna 10 miljard mensen van voldoende gezond en duurzaam geproduceerd voedsel voorzien? 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Vapiano sluit alle Nederlandse restaurants na faillissement

    Vandaag om 15:23
    • Restaurant

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland