1 mei 2019 om 15:38
< 1 min lezen

Bobby Rust aan de slag bij pop-up restaurant Vespucci

Chef Bobby Rust, die vorige week vertrok bij Noble Kitchen van Edwin Kats, gaat aan de slag bij Vespucci van de initiatiefnemers van Restaurant Daghap. Het restaurant werkt op uitnodiging en biedt de mogelijkheid een viergangendiner met nieuwe smaakcombinaties te proeven in ongedwongen en levendige sfeer.

Lees verder

Door: Misset Horeca

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Restaurant

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland