18 mei 2018 om 14:47
< 1 min lezen

Belgisch horecakoppel start nieuw concept na verlies Michelinster L’épicerie du Cirque

De ondernemers van voormalig Michelinsterrestaurant l’épicerie du Cirque in Antwerpen, dat eind april na meer dan 12 jaar de deuren sloot, gooien het over een andere boeg. Horecakoppel Dennis Broeckx en Ellen Destuyver openden vrijdag 18 mei op een andere locatie een nieuw concept: L’épicerie du Cirque-under the Palm Trees. 

Relevante artikelen

Alles van restaurant
    • Restaurant

    De Librije brengt eerbetoon aan Jonnie Boer met nieuw kookboek

    19 november 2025 om 10:24
    • Restaurant

    Zwolle eert Jonnie Boer met Cruyff Court

    11 november 2025 om 15:07

Aankomende evenementen

11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland