Een restaurant beginnen is geen makkie. Het is hard werken, veel uren maken en slapeloze nachten hebben. Als je erover denkt om de sprong te wagen in de wereld van de horeca (of zelfs als je al begonnen bent met die eerste stappen) zijn hier enkele tips voor je eerste restaurant opening. Of je nu de ambitie hebt om op een dag meerdere restaurants te bezitten of dit als bijbaantje te houden, er zijn genoeg dingen om in gedachten te houden als het gaat om het openen van je eerste eetgelegenheid. Er zijn veel factoren die meespelen bij een succesvolle opening - van locatie tot budgettering - dus we hebben een paar belangrijke tips op een rijtje gezet die je zullen helpen om je eerste restaurantopening zo stressvrij mogelijk te laten verlopen.
Door je notificaties aan te zetten krijg je meteen het laatste nieuws van de Nationale Horecagids. Mis geen nieuws en zet hier je notificaties aan.
Op deze website maken wij gebruik van cookies. Sommige zijn noodzakelijk om de site te laten functioneren, maar er bestaan ook optionele cookies.
Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies. Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid hiervan.
Deze cookies worden gebruikt om statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van de website. Analytische cookies houden bijvoorbeeld bij hoe vaak een website wordt bezocht of hoe vaak een artikel wordt gelezen