Nationale Horecagids

NHG Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel KvK


Over de Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel is een onafhankelijke dienstverlener die zich inzet om ondernemers verder te laten komen met ondernemen.

Informatie over ondernemen
Zij bieden deskundige ondersteuning en informatie aan ondernemers over alle aspecten van het ondernemerschap. Alle ondernemers, van starters tot ervaren rotten, kunnen met ondernemersvragen bij hen terecht. Of het nu gaat over het starten van een bedrijf of het vinden van een opvolger, over regionale ontwikkelingen of internationaal zakendoen.

Bedrijfsinformatie uit het Handelsregister
Ook biedt de Kamer van Koophandel betrouwbare kennis over elk bedrijf en iedere branche, met het Handelregister als bron.

Verbeteren van de regionale bedrijvigheid
De KvK werkt mee aan diverse projecten die het ondernemersklimaat in de regio verbeteren of de regionale bedrijvigheid een impuls geven. Zoals de aanleg van wegen, het reserveren van ruimte voor bedrijven in bestemmingsplannen en het verminderen van administratieve lasten. Of de vernieuwing van een oud bedrijventerrein, het verenigen van ondernemers bij stedelijke herinrichting en het stimuleren van toerisme en recreatie.

Onafhankelijk en dichtbij
De Kamer van Koophandel heeft geen winstoogmerk, waardoor ze alles vanuit een onafhankelijke positie kunnen doen. Ze zijn door het hele land aanwezig en staan daardoor letterlijk en figuurlijk dichtbij ondernemers. Alles wat ze doen, doen ze met één duidelijk doel: ondernemers altijd verder laten komen met ondernemen.

Bron: KvK

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel