Nationale Horecagids

NHG Swissotel Amsterdam

Swissotel Amsterdam Hotel
 

Swissôtel ligt vlak bij de Dam, het beroemde plein van Amsterdam, op slechts 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Het hotel biedt fietsverhuur en beschikt over zowel een zakencentrum als een fitnesscentrum, beide 24 uur per dag open. Een café met terras is ook aanwezig.

De heldere, moderne kamers zijn voorzien van grote ramen, geluidsisolatie en een ruime badkamer met gratis Zwitserse badproducten. Alle kamers hebben een Nespresso-machine en sommige bieden uitzicht op de Dam.

Een ontbijtbuffet wordt elke ochtend geserveerd in de ontbijtruimte van Swissôtel. Dam Plaza Restaurant en Bar bevindt zich in het hotel en is de hele dag open. Roomservice is 24 uur per dag beschikbaar.

Gasten kunnen een massage op hun kamer krijgen, maar ook aan het personeel van de 24-uursreceptie vragen om fietsverhuur te regelen of een restaurant te reserveren. Het zakencentrum, dat 24 uur per dag open is, beschikt over gratis internet.

Het winkelcentrum Magnum Plaza en het Koninklijk Paleis liggen op 5 minuten loopafstand. De tramhalte op de Dam bevindt zich tegenover het hotel, zodat u binnen 15 minuten bij het Rijksmuseum bent.

Klik hier voor meer informatie.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel