Nationale Horecagids

NHG Librijes Hotel

 Librijes hotel


Librije's Hotel, in het historische centrum van Zwolle, biedt elegante kamers en een restaurant met Michelinster in de ongewone setting van een gerenoveerde 18e-eeuwse vrouwengevangenis. Het hotel beschikt over gratis WiFi en een 24-uursbutlerservice.

Alle luxe kamers en suites met airconditioning van Librije's Hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv, een Apple-computer en een unieke inrichting. Elke kamer is voorzien van moderne faciliteiten en een luxe badkamer met een groot bad, ruime douche, stoomcabine of sauna.

De Librije ligt op minder dan 10 minuten lopen van het Stedelijk Museum Zwolle. Treinstation Zwolle ligt op minder dan 20 minuten lopen. Het centrum van Apeldoorn ligt op iets meer dan 30 minuten rijden van het hotel.

In Librije's Atelier kunt u deelnemen aan kooklessen en wijncursussen. Er is ook een winkel met wijnen en huisgemaakte delicatessen die te krijgen zijn in het restaurant.

Librije's Zusje serveert eigentijdse gastronomische gerechten in de eetzaal. Er is ook een gezellige wijnbar in de kelder en een terras op de binnenplaats waar de gasten kunnen genieten van een drankje.

Klik hier voor meer informatie.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel