Nationale Horecagids

NHG Hotels van Oranje

Hotel van Oranje


Hotels van Oranje bestaat uit het 4-sterren Beach Hotel en het 5-sterren Hotel Oranje, en ligt aan het strand en de boulevard van Noordwijk. Het wellnesscentrum is onder meer uitgerust met een 30-meter lang subtropisch golfslagbad, sauna's en een fitnessruimte.

De luxe kamers in Hotels van Oranje bieden uitzicht op de Noordzee of het dorp. Ze zijn uitgerust met een multimedia flatscreen-tv, een minibar en een zithoek.

Lisse en de tuinen van de Keukenhof liggen op 25 minuten rijafstand van de hotels. Het is ongeveer 20 minuten rijden naar Leiden, waar u onder meer een bezoek aan de Hortus Botanicus kunt brengen.

Hotels van Oranje biedt gasten 4 restaurants en 2 bars, waaronder de Bentley Bar & Lounge met een opvallende open haard. Beach Club O beschikt over een elegant restaurant met klassieke accenten en een ruim terras op het strand.

Gasten kunnen ontspannen in het beautycenter en genieten van een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichts- en afslankbehandelingen. De wellnessfaciliteiten bieden onder meer een neveltuin, een solarium en diverse ontspanningsruimtes.

Klik hier voor meer informatie.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel