Nationale Horecagids

NHG Hotel De Bilderberg

Hotel De Bilderberg
 

Hotel De Bilderberg ligt in de groene omgeving van Oosterbeek, in de buurt van de stad Arnhem. Begin de dag hier met een gratis ontbijt en verken de Veluwe te voet of met de fiets.

In dit hotel hoeft u zich geen moment te vervelen. U kunt gaan tennissen op de tennisbaan of ontspannen in de sauna en het Turks stoombad. Er is zelfs een overdekt zwembad aanwezig waarin u overdag een paar baantjes kunt trekken.

De kamers zijn comfortabel ingericht en goed onderhouden. Elke kamer heeft een eigen badkamer en biedt een schitterend uitzicht over de omliggende bossen.

's Ochtends kunt u bij het gratis ontbijt van een kopje koffie en een croissant genieten. U kunt in de hotelbar terecht voor een lekker drankje.

Begin uw avond met een overheerlijk diner bij restaurant Trattoria Artusi. Hier kunt u weer bijkomen van uw dag, en genieten van de combinatie van Italiaanse cuisine met mediterrane invloeden.

De directe omgeving van Hotel De Bilderberg leent zich bij uitstek voor wandel- en fietstochten. Stadion Gelredome kan met de auto in nog geen 20 minuten bereikt worden. Arnhem en Nijmegen bieden u cultuur, winkels en leuke restaurants en cafés.

Klik hier voor meer informatie.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel