Nationale Horecagids

NHG Postillion Hotels

 Postillion hotels logo

Postillion Hotels Nederland is een hotelketen van zes Postillion Hotels op diverse locaties. Deze locaties bevinden zich in Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren Groningen, Amersfoort Veluwemeer en in Utrecht Bunnik. De zes Postillion Hotels zijn gelegen aan de belangrijkste snelwegen van Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Postillion Hotels is een eigentijds en eigenzinnig hotelmerk waarin onze traditionele gastvrijheid wordt gecombineerd met een frisse en hedendaagse uitstraling.

Postillion Hotels richt zich op de reizende nomaden die een oase als uitvalbasis nodig hebben waarbij ze rustig kunnen terugtrekken van alle drukte op de weg, op kantoor of van hun agenda.

In alle Postillion Hotels bieden wij compleet ingerichte werk- en meetingplekken met verse koffie, thee, mineraal water, verse sappen, zoetigheden en gratis WiFi. Naast de Business Points beschikken de hotels ook over diverse meetingruimtes volledig voorzien van de laatste audio/video apparatuur.

Alle zes locaties zijn goed bereikbaar via auto of openbaar vervoer en liggen op minder dan 15 minuten afstand van het centrum. Parkeren bij de hotels is gratis voor verblijvende gasten.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel