Nationale Horecagids

NHG Hampshire Hotels

 Hampshire hotel logo

Elk Hampshire hotel ondergaat een nauwkeurige inspectie alvorens toegelaten te worden tot de hotelgroep. De classificatie gaat al naar gelang de faciliteiten, ligging, inrichting en mogelijkheden van het hotel.

Hampshire heeft 3 verschillende categorieën hotels, al deze categorieën getuigen van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met gastvrijheid en service.

Hampshire Classics, dit 4-sterren deluxe hotelproduct ademt een exclusieve sfeer en klasse uit. De hotels zijn eigentijds in stijl en getuigen allen van een speciale kwaliteit. Deze hotels hebben uitstekende faciliteiten en bieden u een eerste klas verblijf, voorzien van alle gemakken die u wenst.

De 4-sterren Hampshire Hotels zijn hotels van een hoge kwaliteit en uitgerust met alle denkbare faciliteiten en gemakken die uw verblijf zeker zullen veraangenamen. Telkens wanneer u één van deze hotels bezoekt staat u versteld van de gastvrijheid die hier overheerst.

De Hampshire Inns zijn 3-sterren hotels waar een prima kwaliteit en service wordt geboden. Deze hotels zitten aan de top van de 3-sterren markt met hun product. De goed onderhouden en comfortabele hotels bieden diverse faciliteiten, luxe kamers en uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel.

De Hampshire hotels liggen verspreid over Nederland, België, Duitsland en de Nederlandse Antillen. U vindt de hotels in de grote steden, maar ook op idyllische plaatsen verspreid over het land.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel