Nationale Horecagids

NHG Efteling Hotel

 Efteling hotel logo

Met ruim 1,2 miljoen gasten in haar bijna 20-jarig bestaan is het viersterren Efteling Hotel een belangrijk onderdeel binnen de Wereld van de Efteling. Al sinds de opening in 1992 schenkt het hotel bijzondere aandacht aan de jongste gasten. Het Efteling Hotel biedt niet alleen complete verblijfsmogelijkheden voor bezoekers van het attractiepark. Ook de zakelijke markt weet het Efteling Hotel te waarderen als unieke locatie voor vergaderingen, congressen en trainingen.

In februari en maart 2011 zijn de comfortkamers van het Hotel gerenoveerd. In totaal werden in twee maanden tijd 98 comfortkamers en 8 etages verbouwd volgens het concept ‘Luchtkasteel vol Sprookjes'. De vernieuwde kamers hebben een lichte en frisse uitstraling, met sprookjesachtige details verwerkt in een aantal elementen.

Kindvriendelijk
Bij het Efteling Hotel staat kindvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo is er een speciale kinderincheckbalie, live entertainment, badkamervoorzieningen op kindermaat, een indoor speelkasteel, een buitenspeeltuin en het Pardoes Theater. De kamers zijn fris en sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. In 44 comfortkamers staat een groot familiebed (2 x 2-persoons), waarin gasten met z'n vieren prinsheerlijk kunnen slapen. 24 Comfortkamers zijn zelfs geschikt voor vijf personen en daarmee uniek in de Nederlandse hotellerie.

De 21 themasuites zijn extra ruim en hebben elk een eigen, unieke uitstraling met telkens een ander (sprookjes)verhaal als thema.

Zakelijke mogelijkheden
Voor zakelijke evenementen biedt het Efteling Hotel zes conferentiezalen die eventueel aaneen te schakelen zijn. Ze vormen een professionele entourage voor seminars, trainingen, conferenties, business meetings en vergaderarrangementen. Alle moderne faciliteiten en apparatuur zijn beschikbaar.

Sinds 2003 is het Efteling Hotel tevens een officiële trouwlocatie waar verliefde koppels elkaar het jawoord kunnen geven.

NHG Hotel Informatie

NHG Nieuwsoverzicht Hotel