Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Na vier maanden kan Hotel De Keizerskroon weer open

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 3 min
Na vier maanden kan Hotel De Keizerskroon weer open
Vier maanden lang is Bilderberg Hotel De Keizerskroon flink verbouwd. Die renovaties zijn afgerond en dus kan het hotel weer gasten ontvangen. Alle hotelkamers zijn tijdens de renovatie gestript en compleet opnieuw ontworpen. Aan het hotel zijn ook zes luxe suites toegevoegd. Zo is het hotel, dat al meer dan 334 jaar koninklijke gastvrijheidsgeschiedenis schrijft, weer klaar voor de toekomst. Dat meldt Hospitality Management.

De renovaties moesten de hotelkamers een nieuwe ‘royale uitstraling’ geven en tegelijkertijd bijdragen aan een ‘intieme sfeer’. Zo is er een lounge- en werkplek, luxe badkamer en comfortabele bedden. Via de chromecast kunnen gasten hun eigen muziek of series streamen. Het zwembad en de fitnessruimte op de bovenste verdieping moeten de gasten ontspanning bieden met uitzicht over de groene omgeving en Paleis Het Loo.

De General Manager van het hotel, Frans van de Laak, is erg trots op het behaalde resultaat en merkt op dat de eerste reacties van de gasten positief zijn. “Waar onze gasten écht voor komen – en terugkeren – is de persoonlijke aandacht die zij krijgen van onze medewerkers. Zij maken echt het verschil”, aldus Van de Laak.

Geschiedenis De Keizerskroon

De oorspronkelijke bestemming van het hotel was een herberg voor de vaste gasten van Paleis Het Loo. Daar hebben veel beroemdheden overnacht, zoals Tsaar Peter de Grote en keizerin Elisabeth. Het hotel werd in 1950 gekocht door Wilhelmina en verhuurde het aan de familie Van Eenennaam. Zij bouwden het om tot een luxe hotel waar gastvrijheid en hoffelijkheid de hoofdrol spelen. In 1987 werd Bilderberg de eigenaar en sindsdien is het hotel één van de kroonjuwelen van de hotelgroep. In 2019 ontving het hotel het Koninklijk predicaat ‘Hofleverancier’.

Door: Nationale Horecagids

08 juni '23 ( 8:36)

Commotie rondom asielhotel Tubbergen inmiddels 1 jaar geleden; hotel nog steeds niet in gebruik

Een jaar geleden kondigden staatssecretatis Eric van den Burg en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers voor de eerste keer aan dat een gemeente een asielzoekerscentrum opgelegd had gekregen. Het voormalige Landhotel ’t Elshuys was de aangewezen locatie. Er ontstond veel weerstand. Omwonenden waren kwaad en demonstreerden tegen de komst van asielzoekers. In de tussentijd is er echter nooit een asielzoeker verschenen en blijkt dat pas aan het einde van déze zomer het hotel gereed is voor gebruik. Dit meldt de Volkskrant.

07 juni '23 ( 9:23)

Vrouw bij hotel in Houten niet ontvoerd

Afgelopen zondag 4 juni maakte de politie waarbij een vrouw mogelijk in een auto zijn geduwd. Het voorval vond plaats op de parkeerplaats van het Van der Valkhotel in Houten. Na onderzoek door de recherche is gebleken dat er geen sprake is van een ontvoering. Dat meldt de politie.

07 juni '23 ( 9:13)

Dit volledige hotel wordt geveild

Een conflict tussen de kredietnemer en kredietverstrekker heeft ertoe geleid dat het Hilton Garden Inn hotel in Leiden wordt geveild. Het gehele hotel, met 173 kamers, 6 vergaderruimtes en een restaurant heeft een totale oppervlakte van 38.586 vierkante meter en de executieveiling vindt plaats op 11 juli, meldt Vastgoedjournaal.

06 juni '23 (12:54)

Mercure Hotel in Zwolle gaat zestig Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen opvangen

Vanaf 1 juli gaat Zwolle zestig Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen (AMV’ers) opvangen in het Mercure Hotel aan de Hertsenbergweg. Het Centraal Orgaan voor Opvang Asielzoekers (COA) vroeg de gemeente of zij met spoed een opvanglocatie beschikbaar konden stellen. De jongeren blijven tot het einde van het jaar, meldt RTV Oost.

06 juni '23 (10:25)

Na flinke renovatie is Hotel Prins Hendrik op Texel weer open

Het heeft een aantal maanden mogen duren, maar dan heb je ook wat. Na een grondige restyling is Prins Hendrik Texel weer open. Het hotel, direct gelegen aan de Waddenzee, heeft een nieuwe keuken en restaurant gekregen. Daarnaast zijn er zes nieuwe luxe hotelkamers en suites bijgebouwd. De herinrichting is uitgevoerd door designbureau E.S.T.I.D.A. Dat meldt Entree Magazine.

05 juni '23 ( 9:59)

Waarom is het beroemde hotel Spaander in Volendam al zo lang dicht?

Al drie maanden zit het bekende hotel Spaander in Volendam op slot. Het hotel heeft naam gemaakt door de imposante kunstverzameling die in het pand hangt. Beroemdheden zoals Johan Cruijff, Muhammad Ali, de sultan van Yogyakarta en de oud-keizer Wilhelm van Duitsland hebben hier allemaal een nachtje geslapen. Nu is het hotel al een tijd gesloten, maar niemand weet waarom. Dat meldt NH Nieuws.

05 juni '23 ( 9:13)

Vrouw mogelijk ontvoerd vanaf parkeerplaats Van der Valkhotel Houten

Aan het einde van zondagmiddag heeft iemand gezien dat een vrouw tegen haar zin in een auto werd geduwd. Het incident vond plaats op de parkeerplaats van het Van der Valkhotel in Houten. De politie is op zoek naar andere getuigen die de mogelijke ontvoering van een vrouw hebben gezien. Dat meldt het AD.

02 juni '23 (11:17)

Haags hotel gaat 100 nareizende familieleden vluchtelingen opvangen

Het college van burgemeester en wethouders in Den Haag heeft akkoord gegeven voor de tijdelijke noodopvang van honderd gezinsherenigers om het Fletcher Stadshotel. Hiermee moet de druk op de overvolle asielzoekerscentra verlicht worden. De vluchtelingen worden tot het einde van het jaar in het hotel aan de Laan van Meerdervoort opgevangen, meldt Omroep West.

01 juni '23 (12:11)

Hotelbeveiliger bij overval met hamer op zijn hoofd geslagen

Bij een overval op een hotel op het Grote Kerkplein in Rotterdam is een beveiliger met een hamer geslagen. Hij hield er verwondingen op zijn hoofd aan over, maar wist een van de verdachten alsnog te pakken. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

01 juni '23 (12:04)

Hotel Spaander in Volendam al maanden dicht om onbekende redenen

Hotel Spaander in Volendam is al maanden dicht, maar niemand weet precies waarom. Het hotel staat bekend om zijn kunstverzameling, waardoor het overnachtingen van onder meer Muhammad Ali, Yogyakarta en Johan Cruijff wist te boeken. Inmiddels lukt het maken van een boeking al drie maanden niet meer. Dit meldt NH Nieuws.