Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

BLUE Wellness by Fletcher steunt Stichting Borstkanker Verwendag

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 6 min
BLUE Wellness by Fletcher steunt Stichting Borstkanker Verwendag
Aandacht en tijd voor mensen die te maken hebben met borstkanker, is meer dan belangrijk. Daarom zetten Stichting Borstkanker Verwendag en BLUE Wellness by Fletcher zich opnieuw samen in voor (ex)borstkankerpatiënten door het organiseren van een zorgeloze en bovenal ontspannen wellness dag. Dit jaar zal de Wellness Verwendag plaatsvinden, in de borstkankermaand, op 10 oktober 2023 in het Brabantse Mill, meldt Fletcher.

Elk jaar wordt in oktober, de borstkankermaand, de Borstkanker Verwendag georganiseerd. Dit initiatief is gestart door Stichting Borstkanker Verwendag om (ex)borstkankerpatiënten een ontspannen en bovenal zorgeloze dag te bezorgen met een compleet verzorgd wellnessarrangement. De komende editie zal plaatsvinden op dinsdag 10 oktober op de BLUE Wellnessboot in Mill, waar de vrouwen volledig in de watten gelegd zullen worden.

Niet onbezorgd

Corine van Kempen-Nijtmans is mede-organisator en bestuurslid van Stichting Borstkanker Verwendag. “Na de diagnose borstkanker durven vrouwen vaak niet (meer) onbezorgd naar de sauna. De stap om weer te gaan is vaak erg groot. Wij proberen met deze speciale verwendag de drempel te verlagen en de dames voor heel even te ontzorgen. Een dag waarop ze even niet met deze vreselijke ziekte bezig zijn maar waarop ze volop kunnen genieten”, aldus Corine.

Samenwerking met BLUE Wellness

De Wellness Verwendag wordt georganiseerd in samenwerking met BLUE Wellness, de wellness-, spa- en beautylocaties van Fletcher Hotels. "Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief voor deze (kwetsbare) vrouwen. We krijgen steeds vaker te maken met vrouwen die niet meer naar de sauna durven terwijl zij het juist zo hard verdienen en nodig hebben. Tijdens deze Wellness Verwendag kunnen we hen volledig in de watten leggen",  aldus Pim Giesbers, manager BLUE Wellness | Spa | Beauty. Tijdens deze dag genieten de vrouwen van alle sauna- en wellnessfaciliteiten die BLUE Wellnessboot Mill te bieden heeft inclusief diverse thema opgietingen en een verrassingsbehandeling. Ook voor een heerlijke lunch en een drankje wordt gezorgd. Bij het uitchecken ontvangen alle vrouwen een goed gevulde goodiebag.

Inschrijving

Meer informatie over deze luxe verwendag en het programma is te vinden op de website van Stichting Borstkanker Verwendag. Vrouwen die interesse hebben om deel te nemen op 10 oktober kunnen zich al inschrijven. Kijk voor meer informatie op www.stichtingborstkankerverwendag.nl. Meer informatie over BLUE Wellnessboot Mill is te vinden op www.bluewellnessboot.nl.

Door: Nationale Horecagids 

09 juni '23 (11:08)

Twijfels bij raadsleden over bouwplannen Hotel Noordzee in Cadzand-Bad

Het blijft op zijn minst twee weken nog onduidelijk of de flinke uitbreidingsplannen van Hotel Noordzee en het voormalige hotel De Wielingen in Cadzand-Bad door kunnen gaan. Dat meldt PZC.

08 juni '23 ( 8:36)

Commotie rondom asielhotel Tubbergen inmiddels 1 jaar geleden; hotel nog steeds niet in gebruik

Een jaar geleden kondigden staatssecretatis Eric van den Burg en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers voor de eerste keer aan dat een gemeente een asielzoekerscentrum opgelegd had gekregen. Het voormalige Landhotel ’t Elshuys was de aangewezen locatie. Er ontstond veel weerstand. Omwonenden waren kwaad en demonstreerden tegen de komst van asielzoekers. In de tussentijd is er echter nooit een asielzoeker verschenen en blijkt dat pas aan het einde van déze zomer het hotel gereed is voor gebruik. Dit meldt de Volkskrant.

07 juni '23 ( 9:23)

Vrouw bij hotel in Houten niet ontvoerd

Afgelopen zondag 4 juni maakte de politie waarbij een vrouw mogelijk in een auto zijn geduwd. Het voorval vond plaats op de parkeerplaats van het Van der Valkhotel in Houten. Na onderzoek door de recherche is gebleken dat er geen sprake is van een ontvoering. Dat meldt de politie.

07 juni '23 ( 9:13)

Dit volledige hotel wordt geveild

Een conflict tussen de kredietnemer en kredietverstrekker heeft ertoe geleid dat het Hilton Garden Inn hotel in Leiden wordt geveild. Het gehele hotel, met 173 kamers, 6 vergaderruimtes en een restaurant heeft een totale oppervlakte van 38.586 vierkante meter en de executieveiling vindt plaats op 11 juli, meldt Vastgoedjournaal.

06 juni '23 (12:54)

Mercure Hotel in Zwolle gaat zestig Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen opvangen

Vanaf 1 juli gaat Zwolle zestig Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen (AMV’ers) opvangen in het Mercure Hotel aan de Hertsenbergweg. Het Centraal Orgaan voor Opvang Asielzoekers (COA) vroeg de gemeente of zij met spoed een opvanglocatie beschikbaar konden stellen. De jongeren blijven tot het einde van het jaar, meldt RTV Oost.

06 juni '23 (10:25)

Na flinke renovatie is Hotel Prins Hendrik op Texel weer open

Het heeft een aantal maanden mogen duren, maar dan heb je ook wat. Na een grondige restyling is Prins Hendrik Texel weer open. Het hotel, direct gelegen aan de Waddenzee, heeft een nieuwe keuken en restaurant gekregen. Daarnaast zijn er zes nieuwe luxe hotelkamers en suites bijgebouwd. De herinrichting is uitgevoerd door designbureau E.S.T.I.D.A. Dat meldt Entree Magazine.

05 juni '23 ( 9:59)

Waarom is het beroemde hotel Spaander in Volendam al zo lang dicht?

Al drie maanden zit het bekende hotel Spaander in Volendam op slot. Het hotel heeft naam gemaakt door de imposante kunstverzameling die in het pand hangt. Beroemdheden zoals Johan Cruijff, Muhammad Ali, de sultan van Yogyakarta en de oud-keizer Wilhelm van Duitsland hebben hier allemaal een nachtje geslapen. Nu is het hotel al een tijd gesloten, maar niemand weet waarom. Dat meldt NH Nieuws.

05 juni '23 ( 9:13)

Vrouw mogelijk ontvoerd vanaf parkeerplaats Van der Valkhotel Houten

Aan het einde van zondagmiddag heeft iemand gezien dat een vrouw tegen haar zin in een auto werd geduwd. Het incident vond plaats op de parkeerplaats van het Van der Valkhotel in Houten. De politie is op zoek naar andere getuigen die de mogelijke ontvoering van een vrouw hebben gezien. Dat meldt het AD.

02 juni '23 (11:17)

Haags hotel gaat 100 nareizende familieleden vluchtelingen opvangen

Het college van burgemeester en wethouders in Den Haag heeft akkoord gegeven voor de tijdelijke noodopvang van honderd gezinsherenigers om het Fletcher Stadshotel. Hiermee moet de druk op de overvolle asielzoekerscentra verlicht worden. De vluchtelingen worden tot het einde van het jaar in het hotel aan de Laan van Meerdervoort opgevangen, meldt Omroep West.

01 juni '23 (12:11)

Hotelbeveiliger bij overval met hamer op zijn hoofd geslagen

Bij een overval op een hotel op het Grote Kerkplein in Rotterdam is een beveiliger met een hamer geslagen. Hij hield er verwondingen op zijn hoofd aan over, maar wist een van de verdachten alsnog te pakken. Dit meldt het Algemeen Dagblad.