Nieuw Van der Valk hotel in Delft overspoeld met aanmeldingen voor nachtje proefslapen

Om de opening van het nieuwe Van der Valk Hotel in Delft te vieren, deed de hotelketen een oproep dat mensen zich konden aanmelden voor een nachtje proefslapen. Daar hebben ze geen gras over laten groeien: het hotel heeft inmiddels meer dan 12.000 aanmeldingen ontvangen. De exploitanten van het hotel langs de A4, Rob en Magchelina van der Valk, noemen het ‘bizar’, zeker omdat zij maar drie inzenders gaan ontvangen. Dit meldt het AD.

Inmiddels is het hotel bijna klaar voor bezoekers. Dat mag ook, want de uitbaters nodigen de drie uitgekozen koppels uit om op maandag 13 februari langs te komen voor het nachtje proefslapen. Rob en Magchelina zijn de eigenaren van het familiehotel en zijn nu druk bezig met de laatste details. Gasten kunnen hier een kamer reserveren vanaf maandag 14 februari.

In het hotel komt ook een restaurant. Deze is geopend vanaf 18 februari. Daar is geen inloop mogelijk, mensen moeten een reservering plaatsen. Magchelina zegt tegen het AD dat zij het hotel ‘stapsgewijs openen’, omdat zij zichzelf ‘goed willen presenteren’.

Hotel van der Valk Delft A4

Het hotelgebouw is 38 meter hoog en telt meer dan 140 kamers. Daarvan is één een wellness-suite. In het hotel is ruimte voor 10 vergaderzalen en in het restaurant kunnen de uitbaters meer dan 300 personen kwijt. Op het dak kunnen gasten de daktuin vinden. Het pand is duurzaam en volledig van het gas af. De eigenaren gaan werken met lokale producten.

Door: Nationale Horecagids