Het Ros van Twente wint voor de zesde keer op rij de Golden Zoover Award

Voor het zesde jaar op rij mag Het Ros van Twente zich winnaar noemen van de Golden Zoover Awards. Die zijn weer uitgereikt en het hotel-restaurant is wederom verkozen tot de winnaar van de prijs. Zij kregen een waardering van een 9,6 van hun gasten. De eigenaren noemen het ‘een hele prestatie’ en zeggen enorm trots te zijn op hun werknemers. Dit meldt Hospitality Management.

Het hotel-restaurant Het Ros van Twente ligt in De Lutte, een klein dorpje in Overijssel. Het hotel beschikt over 28 hotelkamers en 4 suites, een ambachtelijk restaurant, vergaderruimtes en een grote tuin. In die tuin staat een minigolfbaan.

Veel bezoekers prijzen Het Ros van Twente om zijn rustige omgeving met veel ruimte. Doorgaans wordt het hotel gebruikt voor wandel- en fietstochten. Ook bedrijven reserveren kamers bij het wanneer er projecten lopen in de buurt. Daar komen de vergaderruimtes ook goed van pas.

Het hotel is het afgelopen jaar druk geweest met twee nieuwe suites. Die zijn voorzien van een royale woonkamer, aparte slaapkamer en badkamer. Deze suites zijn sinds december te boeken.

Golden Zoover Awards

Jaarlijks worden de Golden Zoover Awards uitgereikt aan de reisorganisaties en accommodaties met de hoogste waardering. Gasten plaatsen een review en beschrijven hierin hoe zij hun verblijf hebben ervaren. Aan de hand van alle reviews wordt de prijs uitgereikt.

Door: Nationale Horecagids