Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Hotello of the Year wordt nieuwe manager van Kasteel Gemert

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 6 min
Hotello of the Year wordt nieuwe manager van Kasteel Gemert
Het is de Gemertse kasteelbeheerder Bas van de Laar gelukt om Martin Hendricks aan te trekken als nieuwe manager voor de ontwikkeling van het vijfsterrenhotel vlakbij Eindhoven. Vorige week is Hendricks verkozen tot Hotello of the Year 2023. Dit meldt Hospitality Management.

Hij is 38 jaar oud en is één van de meest succesvolle hotelondernemers van Limburg. De directeur van het Sittardse Black Label Hospitality gaat een nieuwe uitdaging aan. Samen met projectontwikkelaar Van de Laar, de eigenaar van het eerste Curio Collection by Hilton-hotel van de Benelux, verwachten zij dat aan het einde van 2024 het kasteel zijn deuren kan openen voor gasten. De twee ondernemers kennen elkaar al langere tijd. Van de Laar geeft aan dat de visie van Hendricks en hem goed op elkaar aansluiten als het gaat om de ontwikkeling van hotels. De plannen om samen het hotel vorm te geven waren er al langer, maar omdat Hendricks is verkozen door zijn collega’s tot beste hotelier van het jaar, leek het Van de Laar een mooi moment om met de ontwikkeling te starten en een samenwerkingsovereenkomst te tekenen.

Kwaliteit bij Kasteel Gemert

Hendricks en zijn team zeggen vereerd te zijn dat zij deze kans krijgen. “De kwaliteit en invulling die wij samen met Hilton en Van de Laar gaan neerzetten is in deze regio van ongekend gehalte. Aanbod van dit niveau ontbreekt in de omgeving, terwijl er veel belangstelling voor is”.

Het kasteel moet na de verbouwing minstens 56 hotelkamers krijgen, twee restaurants van hoog niveau, een eventruimte en een wellness- en beautycenter. Zo probeert het hotel niet alleen zakelijke gasten te trekken, maar ook gasten voor leisure die van het hoogste comfort willen genieten.

Kasteel Gemert

Het kasteel heeft een uitstraling en omgeving waar gasten niet snel op uitgekeken zullen zijn. in 1391 is het kasteel gesticht door kruisridders. Daarmee heeft het kasteel een rijke geschiedenis. Dat is terug te zien in de entourage van het kasteel, zoals de burchten en de slottoren. Nu wordt het flink verbouwd om een ‘high-end domain of fascination’ te worden. Daarbij is bekend dat het kasteel onderdeel gaat uitmaken van de Curio Collection by Hilton. Momenteel zijn er in Europa 30 andere hotels die bij het meest luxe aanbod van Hilton Hotels zijn aangesloten.

Door: Nationale Horecagids

08 juni '23 ( 8:36)

Commotie rondom asielhotel Tubbergen inmiddels 1 jaar geleden; hotel nog steeds niet in gebruik

Een jaar geleden kondigden staatssecretatis Eric van den Burg en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers voor de eerste keer aan dat een gemeente een asielzoekerscentrum opgelegd had gekregen. Het voormalige Landhotel ’t Elshuys was de aangewezen locatie. Er ontstond veel weerstand. Omwonenden waren kwaad en demonstreerden tegen de komst van asielzoekers. In de tussentijd is er echter nooit een asielzoeker verschenen en blijkt dat pas aan het einde van déze zomer het hotel gereed is voor gebruik. Dit meldt de Volkskrant.

07 juni '23 ( 9:23)

Vrouw bij hotel in Houten niet ontvoerd

Afgelopen zondag 4 juni maakte de politie waarbij een vrouw mogelijk in een auto zijn geduwd. Het voorval vond plaats op de parkeerplaats van het Van der Valkhotel in Houten. Na onderzoek door de recherche is gebleken dat er geen sprake is van een ontvoering. Dat meldt de politie.

07 juni '23 ( 9:13)

Dit volledige hotel wordt geveild

Een conflict tussen de kredietnemer en kredietverstrekker heeft ertoe geleid dat het Hilton Garden Inn hotel in Leiden wordt geveild. Het gehele hotel, met 173 kamers, 6 vergaderruimtes en een restaurant heeft een totale oppervlakte van 38.586 vierkante meter en de executieveiling vindt plaats op 11 juli, meldt Vastgoedjournaal.

06 juni '23 (12:54)

Mercure Hotel in Zwolle gaat zestig Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen opvangen

Vanaf 1 juli gaat Zwolle zestig Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen (AMV’ers) opvangen in het Mercure Hotel aan de Hertsenbergweg. Het Centraal Orgaan voor Opvang Asielzoekers (COA) vroeg de gemeente of zij met spoed een opvanglocatie beschikbaar konden stellen. De jongeren blijven tot het einde van het jaar, meldt RTV Oost.

06 juni '23 (10:25)

Na flinke renovatie is Hotel Prins Hendrik op Texel weer open

Het heeft een aantal maanden mogen duren, maar dan heb je ook wat. Na een grondige restyling is Prins Hendrik Texel weer open. Het hotel, direct gelegen aan de Waddenzee, heeft een nieuwe keuken en restaurant gekregen. Daarnaast zijn er zes nieuwe luxe hotelkamers en suites bijgebouwd. De herinrichting is uitgevoerd door designbureau E.S.T.I.D.A. Dat meldt Entree Magazine.

05 juni '23 ( 9:59)

Waarom is het beroemde hotel Spaander in Volendam al zo lang dicht?

Al drie maanden zit het bekende hotel Spaander in Volendam op slot. Het hotel heeft naam gemaakt door de imposante kunstverzameling die in het pand hangt. Beroemdheden zoals Johan Cruijff, Muhammad Ali, de sultan van Yogyakarta en de oud-keizer Wilhelm van Duitsland hebben hier allemaal een nachtje geslapen. Nu is het hotel al een tijd gesloten, maar niemand weet waarom. Dat meldt NH Nieuws.

05 juni '23 ( 9:13)

Vrouw mogelijk ontvoerd vanaf parkeerplaats Van der Valkhotel Houten

Aan het einde van zondagmiddag heeft iemand gezien dat een vrouw tegen haar zin in een auto werd geduwd. Het incident vond plaats op de parkeerplaats van het Van der Valkhotel in Houten. De politie is op zoek naar andere getuigen die de mogelijke ontvoering van een vrouw hebben gezien. Dat meldt het AD.

02 juni '23 (11:17)

Haags hotel gaat 100 nareizende familieleden vluchtelingen opvangen

Het college van burgemeester en wethouders in Den Haag heeft akkoord gegeven voor de tijdelijke noodopvang van honderd gezinsherenigers om het Fletcher Stadshotel. Hiermee moet de druk op de overvolle asielzoekerscentra verlicht worden. De vluchtelingen worden tot het einde van het jaar in het hotel aan de Laan van Meerdervoort opgevangen, meldt Omroep West.

01 juni '23 (12:11)

Hotelbeveiliger bij overval met hamer op zijn hoofd geslagen

Bij een overval op een hotel op het Grote Kerkplein in Rotterdam is een beveiliger met een hamer geslagen. Hij hield er verwondingen op zijn hoofd aan over, maar wist een van de verdachten alsnog te pakken. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

01 juni '23 (12:04)

Hotel Spaander in Volendam al maanden dicht om onbekende redenen

Hotel Spaander in Volendam is al maanden dicht, maar niemand weet precies waarom. Het hotel staat bekend om zijn kunstverzameling, waardoor het overnachtingen van onder meer Muhammad Ali, Yogyakarta en Johan Cruijff wist te boeken. Inmiddels lukt het maken van een boeking al drie maanden niet meer. Dit meldt NH Nieuws.