Deze zes hotels in Enschede zijn het waard om te overnachten

Zoek je een hotel in Enschede? Dit zijn zes hotspots die het waard zijn om te overnachten. Dit meldt Harpers Bazaar.

Landgoed Carelshaven

Als je zoekt naar een locatie die zowel dichtbij Enschede is als middenin de natuur, dan is landgoed Carelshaven de aangewezen plek. Hier kun je zowel een bezoekje aan de stad brengen als in alle rust tussen het groen door wandelen. In het bijbehorende restaurant is het mogelijk om smaakvol te dineren.

Landgoed de Holtweijde

Ben je zoekende naar een plek waar je ook een dagje wellness kunt meepakken? Dan is Landgoed de Holtweijde een geschikte locatie. Op deze locatie vermaak je je het hele weekend en kun je een dagje wellness pakken nadat je de dag ervoor door Enschede hebt geslenterd.

‘t Lansink

In Hengelo zit hotel ‘t Lansink. Het hotel is hierdoor in de buurt van Enschede. Volgens Harpers Bazaar is het de perfecte plek voor culinaire liefhebbers, aangezien er een Michelin-restaurant in het hotel zit. Er wordt daar met streekproducten uit Twente gewerkt.

U Parkhotel

Zoek je naar een hotel dichtbij het centrum van Enschede? Dan is U Parkhotel de aangewezen plek. Het biedt the best of both worlds. Het hotel zit niet in een drukke straat, maar wel dichtbij alle culturele hotspots in Enschede. De kamers zijn minimalistisch ingericht en brengen je tot rust na een bezoek aan de stad.

De Bloemenbeek

Als dineren en slapen gecombineerd kan worden, dan is het echt feest. In De Bloemenbeek kan dit. Het restaurant in het hotel serveert een Frans-mediterrane keuken. Op een klein half uur rijden zit je in het centrum van Enschede.

Huize Holterhof

Het landgoed in Enschede belooft puur genieten. Het hotel zit aan de rand van een natuurgebied, waardoor je uitzicht hebt over de weilanden. Ook hier is het mogelijk om een wellnessbehandeling te ondergaan of door de natuur te wandelen. Na een nacht slapen word je gewekt door de vogels.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer