In Cadzand-Bad in Zeeland wordt binnenkort hotel De Schelde geopend

In Cadzand-Bad in Zeeland wordt aankomende zomer het nieuwe hotel De Schelde geopend. Niets zal meer herinneren aan het oude hotel dat sinds 1983 in bezit was van de familie Verbeke. Dit meldt Entree Magazine.

Alleen het warme en stijlvolle interieur dat voor een huiselijke sfeer zorgt, herinnert nog aan de familie. Vier jaar geleden werd het pand, dat op de hoek van de boulevard stond, volledig afgebroken en herbouwd. Er was sprake van vertraging door onder andere corona, maar het nieuwe pand gaat eindelijk bijna open.

Cadzand

Cadzand wordt steeds populairder. In 2010 besloot ondernemersvereniging TOP Cadzand om de familiebadplaats om te vormen tot het ‘Monaco aan de Noordzee’. Verschillende hoteleigenaren hebben geïnvesteerd in een restyling van hun pand of willen dit nog gaan doen. Voor hotel De Schelde was meer dan een make-over nodig, daarom ging het pand op de schop.

Hotel De Schelde

Het nieuwe pand bestaat uit 28 hotelkamers en een inpandig zwembad. Daarnaast zit er ook een bar met bowlingbanen en een restaurant in het hotel.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer