Normal_one_fit_nhow_rotterdam__erasmusbrug_

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van de NH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Bij nhow Rotterdam kunnen er door OneFit-leden al diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga- en Pilates-lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de lessen binnenkort starten. Dit meldt NH Hotels.

De hotels stellen een aantal van hun meest unieke zalen beschikbaar om verschillende lessen van OneFit te faciliteren. Zo kun je nu een yogales volgen met uitzicht over de Erasmusbrug en kan er straks in Amsterdam gesport worden op de 23e verdieping, met uitzicht over de hoofdstad. “Ons hotel staat onder meer bekend om het adembenemende uitzicht. Om dit aan te bieden als locatie voor sporters is geweldig: wat werkt er nu motiverender dan de zonsopgang over Rotterdam als uitzicht tijdens je workout?” aldus Txema Ripa, algemeen directeur van nhow Rotterdam.
 

nhow en OneFit: altijd in beweging

 
OneFit biedt zogeheten multi-studio-abonnementen, die leden de mogelijkheid geven om verschillende sporten op diverse locaties in hun eigen stad uit te proberen. Alles draait om flexibiliteit, ontdekken en ontmoeten, en daar lenen de nhow-locaties in Rotterdam en Amsterdam RAI zich goed voor, zo stelt Ripa: “Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad: een kruispunt van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Hierbij is het fungeren als zowel een ontmoetingsplek alsook een sportlocatie de perfecte match.”
 
nhow Rotterdam is vanaf 7 juli voor leden in Rotterdam via de app te boeken als locatie; nhow Amsterdam RAI volgt binnenkort.
 
Door: Nationale Horecagids