Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Eden Hotels komt met de Eden Zomer Tour

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 8 min
location_on [xx]km
#Lovecitylife is de boodschap die Eden Hotels wil uitdragen. Hotels door het hele land, van Groningen tot Rotterdam en van Amsterdam tot Maastricht zullen in juli en augustus dan ook in het teken staan van heel veel leuke feestjes en activiteiten tijdens de Eden Zomer Tour.
Zo kunnen gasten van het Oranje Hotel geheel in Italiaanse stijl suppen door de grachten van Leeuwarden, gevolgd door een heerlijke antipasti en zal de befaamde Piet le Blanc suite van Savoy Hotel Rotterdam in het teken staan van summer movie nights in vintage sferen.  Dankzij de Stedenstrippenkaart kan gespaard worden voor gratis overnachtingen in de vele stadshotels: het wordt een zomer om niet snel meer te vergeten.
 

Eden Zomer Tour : van Italian summer tot lachyoga

 
In elke stad barst het van de activiteiten en cityhoppen door Nederland is dan ook nog nooit zo leuk geweest. Zo wordt in Leeuwarden het Italiaanse vakantiegevoel nagebootst met een ware Italian summer: na een glas champagne en een middag suppen over de Leeuwardse grachten kan men genieten van een heerlijke antipasti. In het Savoy Hotel in Rotterdam zullen in de Piet le Blanc suite zomerse filmavonden in vintage sferen worden gehouden en sportievelingen kunnen hun hart op halen bij de Hotel Room Bootcamps in de kamers van The Lancaster Amsterdam. Om gasten tijdens een verblijf bij The Manor Amsterdam compleet tot rust te laten komen zullen verschillende yogasessies worden georganiseerd en bij Babylon Hotel Den Haag kan zelfs worden deelgenomen aan een vrolijk makende sessie lachyoga. In het Hard Rock Hotel Amsterdam American kan op 15 augustus geshopt worden uit de kast van niemand minder dan Candy Dulfer en special guests tijdens de pop-up WalkinCandyStore, en bij Holiday Inn Eindhoven zijn de kinderen voor één dag de baas in het hotel. Ze krijgen een kijkje achter de schermen van het hotel, leren hoe ze de allerlekkerste alcoholvrije cocktails kunnen maken en mogen helemaal zelf het ontbijt serveren aan hun ouders.
 

Speciaal voor muziekliefhebbers

 
Ook voor muziekliefhebbers is deze zomer genoeg te beleven tijdens de Eden Zomer Tour. Léon Dijkstra, algemeen directeur van Eden Hotels én voormalig bandlid van de Hermes House band geeft in de professionele opnamestudio van Eden Hotel Amsterdam een gitaarworkshop. In ditzelfde hotel zal ook een DJ Workshop door DJ Charmes worden gehouden en gedurende de zomer zullen intieme optredens van Lyma en Fridolijn plaatsvinden in bar Obsidian. Voor een muzikale pub quiz zijn de deuren van de bekende Bar Americain Amsterdam geopend. Bekijk de zomertourkalender voor een overzicht van alle 26 evenementen die door het hele land plaatsvinden.
 

Win een overnachting in de Rockstar Suite 

 
Bij elke overnachting krijgen gasten tot en met 31 december 2020 een stempel op de persoonlijke Stedenstrippenkaart. Na ieder vierde verblijf krijgen gasten een gratis overnachting inclusief ontbijt in een deelnemend hotel naar keuze. Bij een volle strippenkaart maken deelnemers daarnaast kans op een wel heel bijzondere prijs: een overnachting in de Rockstar Suite van het Hard Rock Hotel Amsterdam American, het eerste Hard Rock Hotel van Nederland dat sinds kort haar deuren heeft geopend. Reden genoeg dus om deze zomer een aantal onvergetelijke citytrips in eigen land te plannen. Bekijk de website voor meer informatie over de Eden Zomer Tour.
 
Door: Nationale Horecagids
 
08 april '24 ( 8:45)

Nog geen benadering voor opvang asielzoekers bij hotels

Hotels en vakantieparken hebben nog niet op grote schaal aanvragen van gemeenten ontvangen om tijdelijk asielzoekers op te vangen. Dat blijkt uit een rondgang van ANP. De capaciteit van asielopvang loopt al langere tijd tegen haar grenzen aan en binnenkort sluiten enkele grote opvanglocaties.

18 maart '24 ( 8:45)

Horeca in 2023 meer omzet na coronajaar in 2022

De horeca heeft in 2023 ruim 13 procent meer omgezet dan een jaar eerder, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vorig jaar was het eerste jaar sinds 2020 zonder coronamaatregelen. In 2022 gold tot halverwege januari in Nederland nog een harde lockdown en in maart 2022 vervielen de laatste coronamaatregelen. Dat had een positief effect op de omzetstijging van de horeca in 2023. Daarnaast waren de prijzen in 2023 hoger dan een jaar eerder. Het volume lag vorig jaar bijna 6 procent hoger dan in 2022.

05 maart '24 (16:51)

Uitstel komst asielzoekers naar hotel 't Elshuys in Albergen

De komst van 150 vluchtelingen naar een voormalig hotel in het Twentse dorp Albergen is uitgesteld. Half maart zouden de eerste bewoners arriveren, maar het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) wacht nu op de uitkomst van een procedure die omwonenden hebben aangespannen tegen de omgevingsvergunning, die de gemeente Tubbergen verleende voor de vestiging van een asielzoekerscentrum. Die zaak dient op 28 maart bij de rechtbank in Zwolle, aldus een woordvoerder van het COA.

18 januari '24 (10:08)

Overgewicht is 'serieus probleem' stelt Koninklijke Horeca Nederland (KHN)

Overgewicht is een serieus probleem in Nederland, zegt Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Daarmee reageert de brancheorganisatie op de voortgangsberekeningen van het RIVM van de doelen uit het Nationaal Preventieakkoord. Uit die berekeningen kwam naar voren dat er meer moet gebeuren om overgewicht, rokers en problematisch alcoholgebruik genoeg te verminderen.

25 december '23 (10:01)

Explosie Hotel Royal in Deventer

Bij een hotel op de Brink in Deventer is in de nacht van zondag op maandag een explosie geweest. Het gaat om Hotel Royal, het enige hotel op de Brink, meldt onder andere Tubantia.

24 oktober '23 (11:08)

Nederlanders besteden bijna 7 miljard aan hotelketens

De afgelopen drie jaar trokken 7,4 miljoen bezoekers naar de grootste Nederlandse hotelketens. Zij besteedden daar gemiddeld 227 euro per bezoek. Dat komt neer op een totaal van 6,9 miljard euro. Hotelbezoekers hebben daarbij het meest besteed bij Hilton (383 euro) en het minst bij ibis Budget (99 euro). Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Hotelketens, uitgevoerd door Multiscope. Voor de benchmark zijn 6.000 Nederlanders gevraagd, meldt Multiscope.

23 oktober '23 (10:19)

Designhotelmerk nhow vierde dit jaar 4 gastronomische openingen

Het eigenzinnige en creatieve designhotelmerk nhow, onderdeel van Minor Hotels, heeft dit jaar een reeks nieuwe gastronomische openingen gevierd in Europese en Britse hotels. Hierdoor kunnen gasten tijdens hun verblijf in Amsterdam, Milaan, Frankfurt en Londen genieten en dineren als nooit tevoren. Van een nieuw restaurant geïnspireerd door het regenwoud van de Amazone, tot ‘vibe dining’, de ontwikkelingen sluiten aan bij de creatieve, unieke en disruptieve stijl van nhow. Dit meldt nhow.

12 oktober '23 (21:08)

Grootste hotelgroep Europa wil hotels verkopen om schuld af te lossen

Accor, de grootste hotelgroep van Europa, wil voor ongeveer 2 miljard euro aan hotels verkopen om schulden af te lossen, zeggen bronnen die betrokken zijn bij de zaak tegen Bloomberg. Het Franse concern, bekend van ketens als Ibis, Sofitel, Novotel en Mercure, heeft ook tientallen vestigingen in Nederland.

06 oktober '23 (14:23)

Ook hotels voortaan beoordeeld door Michelin-inspecteurs

Michelin gaat voortaan ook hotels beoordelen. De inspecteurs van de Franse bandenmaker gaan voortaan "de meest uitzonderlijke hotels ter wereld" aanwijzen, niet met sterren, maar met een "sleutel".

19 juni '23 (12:11)

Karin Bruers bedroefd dat bouw van haar stikstofvrije hotel stilligt

De Tilburgse cabaretière Karin Bruers heeft de droom om haar eigen hotel te openen zonder stikstofuitstoot. Ze kon beginnen met het bouwen, om die droom werkelijkheid te laten worden. Echter ligt de bouw al een tijdje stil. De buren proberen er een stokje voor te steken. Horeca-iconen Jan en Monique Meurs spanden een rechtszaak aan tegen de komst van het hotel. Bruers zegt aan Omroep Brabant dat zij er alles aan doen om haar tegen te houden. Die zijn zich van geen kwaad bewust: “Wij vinden het prima dat er iemand naast ons komt, maar dan moet die zich wel aan de regels houden.” Dat meldt Omroep Brabant.