Normal_logo_amr_th_hotel_media_park_hilversum__logo_

Na jaren van exploitatie onder de franchiseformule van Tulip Inn draagt het hotel in de mediahoofdstad per 1 januari 2020 de naam Amrâth Hotel Media Park Hilversum. Hiermee wordt de samenwerking met Louvre Hotels Group, de moedermaatschappij van Tulip Inn Hotels, beëindigd. Dit meldt Amrâth Hôtels.

Het hotel, dat sinds 1 oktober 2007 in eigendom is van Amrâth Hôtels, zal naast Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark het merk Amrâth Hôtels gaan versterken in Hilversum. 
 

LOGISCHE KEUZE

 
De keuze voor de naamswijziging en verdere voortzetting van de exploitatie van het hotel onder naam van Amrâth Hôtels, is volgens operationeel directeur David Dreese een logische: “Amrâth Hôtels heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen efficiënt en gebruiksvriendelijk reserveringsysteem met internationaal bereik; hierdoor is er minder behoefte aan aansluiting op externe systemen. Bovendien biedt het veel voordelen om de Hilversumse hotelmarkt vanuit één merknaam te bedienen.”
 

AMBER VAN SCHAGEN ALGEMEEN DIRECTEUR

 
Amber van Schagen is sinds 18 november de algemeen directeur van Tulip Inn Media Park aan de Koninginneweg in Hilversum. Zij was eerder onder meer werkzaam bij het vlaggenschip van Amrâth in Nederland, het vijfsterren-deluxe-hotel Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Vanaf 1 januari 2020 heeft zij de bedrijfsvoering van het  hotel onder de naam van Amrâth Hôtels overgenomen. Van Schagen is positief over deze ontwikkeling:  “Ik ben als geen ander kritisch als het gaat om het kiezen van de juiste brand voor ons hotel, wat onze (veelal internationale) gasten kennen als hét Media Park-hotel van Nederland. Dat ik vind dat Amrâth Hôtels de juiste keuze is heeft niet alleen te maken met het feit dat Amrâth Hôtels een groeiende hotelgroep is met hotels in interessante steden maar ook dat de keuzes die gemaakt worden binnen deze groep weloverwogen en succesvolle keuzes zijn, die goed aansluiten bij de digitale wereld waarin we opereren.”
 
Door: Nationale Horecagids