Normal_logo_louvre_hotels_group

De Louvre Hotels Group heeft bekend gemaakt welke van zijn hotels de beste van het jaar zijn. Ieder jaar krijgt één Tulip Inn en één Golden Tulip de prijs Hotel of the Year. Dit jaar zijn Golden Tulip Noordwijk Beach en Tulip Inn Eindhoven Airport zijn de beste hotels van de Benelux. Voor het Eindhovense vliegveldhotel was het zelfs de derde keer op rij dat ze de prijs in ontvangst mochten nemen. “Dit is vrij uniek”. Dit meldt Misset Horeca.

Er wordt bij het beoordelen gelet op zaken als klantcontact, service en uitstraling. Een bezoek van een mystery guest is hierbij cruciaal. Uiteindelijk scoorden de hotels in Noordwijk en Eindhoven gemiddeld het hoogst.

TULIP INN EINDHOVEN AIRPORT

 
Het Tulip Inn hotel bij Eindhoven Airport won de prijs voor de derde keer de prijs van Hotel of the Year: “Ik ben heel erg trots op het team dat we deze ereprijs wederom hebben behaald. Om deze titel al drie jaar op rij te winnen als hotel is vrij uniek”, aldus de algemeen directeur van het hotel. Joyce Clement, tegenover Misset Horeca. Het hotel heeft 120 kamers en ligt direct  boven de terminal. Naast 2017 en 2018 won Tulip Inn Eindhoven Airport ook in 2015 al de Hotel of the Year-prijs.
 

GOLDEN TULIP NOORDWIJK BEACH

 
Voor Golden Tulip Noordwijk Beach was het winnen van het Hotel of the Year-predicaat een nieuwe ervaring: het strandhotel won de prijs voor het eerst. Algemeen directeur Leontine Groenendijk is ontzettend trots op de prijs, en vooral het team dat dit mogelijk heeft gemaakt: “We kijken ernaar uit om de titel eer aan te doen”, zo zegt ze tegenover Misset Horeca. Wat daarbij gaat helpen is de verbouwing van de eerste verdieping van het hotel, die in januari van start gaat: “Het wordt nog mooier.”
 
Door: Nationale Horecagids