Normal_normal_tino_martin_-_beeld_via_persbericht_novotel

Het Novotel-filiaal Amsterdam Schiphol Airport gaat zijn activiteiten uitbreiden. Naast verblijfsaccommodatie wordt het hotel vanaf volgende maand ook concertlocatie. Tino Martin heeft op 19 oktober de primeur. Dit meldt Entree Magazine. 

De algemeen directeur van Novotel, Floris Licht, onderstreept dat een concert misschien niet het eerste is waar je aan denkt bij een hotel: “Maar net zoals wij een innovatief uitgevoerd hotel zijn, zo willen wij ook innoverend zijn met wat wij allemaal te bieden hebben, om te laten zien dat wij dit soort evenementen heel goed aan kunnen”, zo zegt hij tegenover Entree Magazine. De verwachting is dat er in de toekomst vaker concerten zullen worden georganiseerd in het Novotel bij het vliegveld. 
 

SASKIA SOULFUL EN QUINCY IN VOORPROGRAMMA

 
Het concert op 19 oktober wordt georganiseerd door evenementenorganisator Yo Events uit Hoofddorp. Naast Tino Martin zullen er ook supporting acts zijn. In het voorprogramma staan zangeres Saskia Soulful en de zanger Quincy. De afterparty wordt verzorgd door de Hoofddorpse dj Will-i-am. De kaartverkoop voor het evenement is gestart en verloopt via Eventbrite
 
Door: Nationale Horecagids