11 november 2011 om 10:55
2 minuten lezen

Hampshire Hospitality culinair op de kaart

AMSTERDAM – Hampshire Hospitality & Leisure en Eden Hotel Group hebben zich de afgelopen jaren ingezet om het culinaire niveau in de hotels naar een hoger level te tillen en tevens de hotelrestaurants toegankelijker te maken voor gasten van buiten de hotels.

Sinds het samengaan van de twee hotelgroepen is dit pad voortgezet en is de inzet beloond met diverse culinaire onderscheidingen.

Bib Gourmand voor Brasserie FLO Maastricht
De Bib Gourmand verzamelt alle adressen die voldoen aan het dubbele criterium van een lekkere maaltijd voor een betaalbare prijs. Brasserie FLO Maastricht werd deze week beloond voor al haar inspanningen met het verkrijgen van de Bib Gourmand.

Chef-kok Kris School is gepassioneerd in zijn vak, vooral verse producten van hoge kwaliteit vormen de basis van zijn creaties. Het menu is geïnspireerd op de typische ambachtelijke Franse keuken en traditionele kookmethodes, en wisselt ieder seizoen.

Vermeldingen ‘Lekker 2012’
‘Lekker’ verzamelt als onafhankelijke organisatie de 500 beste restaurants in een jaarlijkse lijst. Er zijn meerdere hotelrestaurants terug te vinden in de restaurantgids Lekker 2012. Brasserie FLO Amsterdam, Savarin in Rijswijk en ’t Schulten Hues in Zutphen hebben een plek in de lijst weten vast te houden. De laatste is met acht plekken gestegen naar plaats 63.

GaultMillau Award
Hotel & Spa Savarin – HampshireClassic is bekroond met de GaultMillau Award ‘Hotel van het Jaar 2012’. De gids kenmerkt het hotel met de woorden: “Hoog uitrustingsniveau hotelkamers, wellness en fitness center, modern met behoud van authenticiteit, uitdagend concept”.

Daarnaast zijn onder andere de restaurants ’t Schulten Hues en Schulten Hues & Friends opgenomen in de GaultMillau gids. Voor Schulten Hues & Friends is dit een extra erkenning voor de inzet aangezien het restaurant pas sinds enkele maanden geopend is. ’t Schulten Hues heeft tevens onlangs de nummer vijf notering van de beste restaurants in Gelderland ontvangen in SpecialBite 2012.

Hampshire’s culinaire initiatieven
Met de behouden en nieuwe onderscheidingen op culinair gebied wordt de koers voor 2012 voortgezet. Naast het bieden van comfortabele tot kwalitatief hoogstaande overnachtingsmogelijkheden legt Hampshire Hospitality tevens de focus op het culinaire vlak. Met de Wilde Weken, gestart op 4 november 2011, biedt Hampshire Hospitality gasten uit het hotel maar ook daarbuiten de mogelijkheid uitgebreid te dineren voor een aantrekkelijke prijs.

Voor meer informatie over deze actie en deelnemende hotel-restaurants kijkt u op: www.4deherfst.nl.

© Nationale Horecagids

Relevante artikelen

Alles van hotel
    • Hotel

    Horeca makelaar: specialist in koop, verkoop en huur van horecapanden

    17 oktober 2025 om 14:43
    • Hotel

    Horeca groothandel: de beste leveranciers voor jouw horecabedrijf

    9 oktober 2025 om 14:26

Aankomende evenementen

15 Nov
HORECA EXPO 2025
  • Buitenland
11 Jan
Horecava 2026
  • Noord-Holland
08 Feb
HorecaEvenTT 2026
  • Friesland