Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Hotel Not Hotel

Hotel Not Hotel

Hotel Not Hotel is een uniek en eigenzinnig hotel gelegen in Amsterdam. Wat dit hotel zo bijzonder maakt, is het concept en de architectuur ervan. Het is ontworpen als een kunstwerk op zich, waarbij elke kamer een unieke en fantasierijke ervaring biedt.

In plaats van traditionele hotelkamers heeft Hotel Not Hotel kamers die zijn ontworpen door verschillende kunstenaars en ontwerpers. Elke kamer heeft zijn eigen unieke thema, inrichting en verhaal. Sommige kamers zijn ontworpen als kleine huizen, terwijl andere kamers een meer artistieke en conceptuele benadering hebben. Denk aan kamers die lijken op bibliotheken, geheime kamers achter boekenkasten of kamers die eruitzien als vintage trailers.

Het hotel heeft ook enkele gedeelde ruimtes die als gemeenschappelijke ontmoetingsplaatsen fungeren. Er is een bar en restaurant genaamd "Kevin Bacon" waar gasten kunnen genieten van een drankje en eten. De bar heeft een gezellige en eigenzinnige sfeer, met een mix van vintage en eigentijds interieur.

Hotel Not Hotel is gevestigd in een voormalige school in Amsterdam-West en heeft een levendige en creatieve buurt. Het is gelegen in de buurt van de populaire Foodhallen en het Vondelpark, waardoor het een gunstige locatie heeft voor het verkennen van de stad.

Al met al biedt Hotel Not Hotel een unieke ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar iets anders dan de gebruikelijke hotelervaring. Het is een plek waar kunst, design en gastvrijheid samenkomen om een buitengewone en onvergetelijke verblijfservaring te creëren.

https://www.youtube.com/watch?v=fIeAVm27ixE
020 820 45 38
hello@hotelnothotel.com
https://www.facebook.com/hotelnothotel
https://www.instagram.com/hotel_not_hotel/
https://www.hotelnothotel.com
Piri Reisplein 34, 1057 KH Amsterdam