NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-182882

Flogging Molly en Kovacs naar Bospop


WEERT - Het affiche van Bospop telt sinds woensdag negen nieuwe namen. Onder anderen Flogging Molly, James Morrison en Kovacs treden deze zomer op op het festival in Weert, maakte de organisatie bekend.

Logo_rss_entry-182524

Restaurant Goud van Herman den Blijker heeft deuren geopend


Restaurant Goud van Herman den Blijker en Nick De Kousemaeker in Rotterdam heeft dit weekend de deuren geopend. ‘We zijn trots, de keuken is klaar, de inrichting is af en al het personeel staat te popelen’, aldus de eigenaren. 

Logo_rss_entry-182521

Center Parcs en Albron tekenen acht jaar bij


Bungalowverhuurder Center Parcs vernieuwt haar strategische partnership met Albron, de grootste horeca & cateringorganisatie van Nederland. Beide partijen hebben voor acht jaar bijgetekend. 

Logo_rss_entry-182504

103e Vierdaagse van start met 47.000 plekken


NIJMEGEN (ANP) - Van 16 tot en met 19 juli kunnen tienduizenden wandelaars weer proberen het Vierdaagsekruis binnen te halen. De inschrijving voor de 103e Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen gaat maandag 4 februari open. De limiet is bepaald op 47.000 inschrijvingen.

Logo_rss_entry-182519

65 % van de horecaondernemers minderen met zout


KHN onderzocht onder haar leden of horecaondernemers bezig zijn met zoutreductie. Uit de resultaten blijkt dat 65% van de ondernemers één of meer maatregelen neemt om zout te verminderen. 

Logo_rss_entry-182148

The Roast Club: Eindhovens nieuwste hotspot


In één van Eindhovens mooiste straatjes, de Kleine Berg in hartje centrum, zit sinds kort een nieuwe hotspot: The Roast Club. The place to be voor gasten die naast kwalitatief goed eten minstens zo blij wordt van een gezellige, ongedwongen sfeer, fijne mensen en een goede sfeer. 

Logo_rss_entry-181990

Albert Heijn stapt met Allerhande Kookt in bezorging van warme maaltijden


Onder de noemer ‘Allerhande Kookt’ gaat Albert Heijn vanaf 11 januari favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen. In een eigen keuken kookt een professioneel team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de vertrouwde Allerhande-signatuur. 

Logo_rss_entry-181994

Peter Beense verkozen tot Nachtburgemeester 2019


Zanger Peter Beense is door de Nederlandse horeca verkozen tot Nachtburgemeester van Nederland 2019. Beense kreeg de ambtsketting omgehangen op het Horecava-nieuwjaarsfeest Mooi dat HorecaBrains organiseerde in samenwerking met de Horecava. 

Logo_rss_entry-181997

Gregory Porter op Royal Park Live


BAARN - Gregory Porter staat op zaterdag 6 juli op het podium van Royal Park Live. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.

Logo_rss_entry-181852

Hostellerie De Hamert in Wellerlooi failliet


Hostellerie De Hamert in Wellerlooi is dinsdag 8 januari 2019 door de rechtbank failliet verklaard. Het horecabedrijf was aangesloten bij de Alliance Gastronomique en bij QL Hotels. Het was ook jaren in bezit van een Michelinster, van 1963 tot 1989. 

Logo_rss_entry-181862

Noviteit op NK Biertappen: speciaalbier van fles én tap


Voor het eerst moeten de finalisten van het NK Biertappen ook een speciaalbier van de tap aan de jury presenteren. Tot nu toe moesten de finalisten twee speciaalbieren uitschenken uit fles. ‘Speciaalbier maakt ook een opmars aan de tap, dat moesten we ook in de wedstrijd integreren.’ 

Logo_rss_entry-181846

The Match afficheert zich als 'minst gastvrije hotel van Eindhoven'


Designhotel The Match, dat 14 januari opent in Eindhoven, biedt gasten alle faciliteiten die ze in een hotel kunnen wensen, maar de kans is klein dat ze ook maar één van die faciliteiten zullen gebruiken. Onder het motto ‘Check in, stay out’ stimuleert The Match gasten namelijk actief om vooral niet in het hotel te blijven, maar de stad in te ga...

Logo_rss_entry-181703

SVH branchediploma’s uitgereikt op de Horecava


Op maandag 7 januari heeft SVH, in samenwerking met de Horecava, voor het eerst examens afgenomen óp de Horecava. Deze examens zijn afgenomen in de SVH Examenbus, die vier dagen lang voor de hoofdingang van de RAI Amsterdam staat. De geslaagde kandidaten ontvingen hun SVH branchediploma aan het einde van dezelfde dag, tijdens de diploma-uitreiki...

Logo_rss_entry-181706

David Bowie-tram rijdt wekenlang door A'dam


AMSTERDAM - Overleden muziekicoon David Bowie's is op zijn geboortedag 8 januari geëerd met een 'Lazarus-tram' die zes weken lang door Amsterdam gaat rijden. De musical Lazarus is het laatste project dat David Bowie afrondde voor zijn dood. De productie komt in oktober naar Nederland.

Logo_rss_entry-181564

Starbucks komt met lijn lichter gebrande koffie


Starbucks introduceert de Blonde blend, met lichter gebrande koffiebonen. Traditioneel gebruikte Starbucks altijd een dark roast, vanaf nu hebben gasten meer keuze. 

Logo_rss_entry-181491

'Uit eten gaan en bezorgmaaltijd populairder'


AMSTERDAM (ANP) - Nederlanders geven steeds meer geld uit aan eten en drinken buiten de deur. Ook wordt er vaak niet op een eurootje meer of minder gekeken bij het laten thuisbezorgen van maaltijden. Volgens het FoodService Instituut Nederland (FSIN) bedroeg de omzet van zogeheten foodservicebedrijven vorig jaar voor het eerst meer dan 20 miljar...

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht