NHG Horecanieuws

Logo_rss_entry-141996

Lil' Kleine en Bizzey te gast op Flying Dutch


AMSTERDAM - Lil' Kleine en Bizzey zijn toegevoegd aan de line-up van The Flying Dutch. De organisatie van het dancefestival kondigde vrijdag aan dat ze optreden met JeBroer in The Flying Dutch MixMash.

Logo_rss_entry-141943

Bierproeverij in Hortus Botanicus Amsterdam


Bierbrouwer Lowlander houdt donderdag 19 april een ‘Op Tafel-proeverij’ in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Deze bierproeverij is volgens de Amsterdamse brouwer passend bij haar manier van brouwen: botanisch, met kruiden en specerijen. 

Logo_rss_entry-141948

Loetje Zuidas opent deuren in Amsterdam


Restaurant Loetje opent vrijdag 23 maart haar restaurant op de Zuidas Amsterdam, midden in het zakelijke hart van de hoofdstad. Het is niet alleen een restaurant maar ook een borrellocatie met speciale dranken en een borrelplank. 

Logo_rss_entry-141931

'Formule 1 kans voor Drenthe'


ASSEN (ANP) - De gemeente Assen en de provincie Drenthe staan positief tegenover een toekomstige Formule 1-race op het TT Circuit. Het mondiale autosportevenement heeft een grote internationale uitstraling en levert een positieve bijdrage aan de regionale economie. Dat zijn de belangrijkste conclusies uit een verkenning die het college van B en ...

Logo_rss_entry-141927

Ron Blaauw College gaat van start


Maandag 26 maart gaat het Ron Blaauw College van start. De SVH Meesterkok en horecaondernemer gaat zijn eigen nieuwe medewerkers opleiden. 

Logo_rss_entry-141939

Ladies of Soul keert in 2019 weer terug


AMSTERDAM - De populaire concertreeks Ladies of Soul komt terug in 2019. De concerten met Glennis Grace, Candy Dulfer, Berget Lewis en Edsilia Rombley vinden plaats op 15 en 16 februari van dat jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop is vrijdag van start gegaan.

Logo_rss_entry-141912

Restaurant de Witte Zwaan bestaat 25 jaar


Op 1 april 1993 heeft René Agterberg, nadat hij er al even werkzaam was, de Witte Zwaan officieel overgenomen. Samen met gastheer Ronald van Leeuwen heeft hij de Witte Zwaan succesvol opgestart. 

Logo_rss_entry-141901

Fletcher hotels neemt in één keer vijf hotels van Eden over


Fletcher Hotels koopt vijf hotels van Eden Hotels. Met de overname van deze hotels komen er 350 kamers bij en staat de Fletcher groep op 87 hotels. Voor Eden Hotels is dit de laatste stap naar de nieuwe positionering als Nederlands familiebedrijf met stadshotels. 

Logo_rss_entry-141765

Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë en Margot Janse in jury NL Chef’s Line


Jacob Jan Boerma van De Leest in Vaassen, Dennis Huwaë van Daalder uit Amsterdam en Margot Janse voormalig chef van het Zuid-Afrikaanse The Tasting Room, nemen zitten in de Nederlandse versie van The Chef’s Line van 24Kitchen. Dit programma is de grootste productie van de kookzender in Nederland tot nu toe. 

Logo_rss_entry-141764

Ribbleton nieuwe naam hotelrestaurant Preston Palace


Het begin vorig jaar geopende hotelrestaurant van Preston Palace in Almelo heet Ribbleton. Voor het bedenken van een passende naam schakelde het hotel haar gasten in met de actie ‘Restaurant zoekt naam’. 

Logo_rss_entry-141788

Hotel The Toren eerste vestiging The Pavillions in Nederland


Boutique hotel The Toren, dat in 2016 door Eric Toren werd verkocht, heeft de transitie naar de collectie The Pavillion afgerond. Onder leiding van general manager Ellen van Wittmarschen gaat het hotel als eerste Nederlandse vestiging van The Pavillion een nieuw hoofdstuk van haar bestaan in. 

Logo_rss_entry-141803

Jett Rebel op Paaspop, Dotan zegt af


SCHIJNDEL - Jacqueline Govaert, Jett Rebel en Screaming Billy zijn toegevoegd aan de line-up van Paaspop. Dotan heeft afgezegd voor het muziekfestival.

Logo_rss_entry-141624

Chef'Special en Di-rect op 538Koningsdag


BREDA - De Nederlandse bands Di-rect en Chef'Special en zangeres Maan zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag. Dat maakte de radiozender woensdag bekend. De drie acts waren vorig jaar ook aanwezig bij het festijn.

Logo_rss_entry-141629

Sociale Hygiëne: overgangsregeling stopt 1 mei 2018


De Landelijke Examencommissie van SVH heeft, in overleg met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), besloten de overgangsregeling die tot 1 mei loopt niet te verlengen. Het betreft een overgangsregeling voor bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne op basis van oude (vak)diploma’s. 

Logo_rss_entry-141701

Hotelschool Den Haag: Geri Bonhof lid Raad van Toezicht


De Hotelschool Den Haag heeft Geri Bonhof benoemd tot nieuw lid van de Raad van Toezicht. 

Logo_rss_entry-141620

Jonathan Zandbergen: pop-up restaurant in de Hermitage


Jonathan Zandbergen, sterchef van Merlet in Schoorl opent een pop-up restaurant in museum Hermitage in Amsterdam. Hij werkt samen met het team van het Hermitage-restaurant, onder leiding van Patrick Goijaerts. 

NHG Video

NHG Horecavacatures

NHG Nieuwsoverzicht