Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Wine Professional 2024

De importeurs, producenten en medewerkers hebben er zin in: de volwaardige 22e editie van Wine Professional, 8 t/m 10 januari in de RAI Amsterdam. De inschrijvingen volgen elkaar snel op. Veel terugkerende wijnhandelaren reserveren hun vaste plaatsen, nieuwe importeurs kiezen een zo gunstig mogelijk locatie. Een voorlopig overzicht van de exposanten vindt u hier.

Ook de belangstelling voor deelname aan het programma is groot. De mogelijkheden zijn divers. Er is een kooktheater voor boeiende wijn-spijsproeverijen met medewerking van verschillende toonaangevende chefs. Daarnaast een wijntheater dat vooral geschikt is voor educatieve wijnpresentaties en vergelijkende proeverijen, als het even kan met de desbetreffende producenten zelf als gastsprekers. En tot slot is er een proeflocatie voor ‘speed dates’: kleinschalige presentaties waarbij een importeur in kort bestek aandacht vraagt voor bijvoorbeeld een nieuw wijnhuis in zijn assortiment.

Wilt u als exposant aanwezig zijn bij de eerstvolgende editie van de vakbeurs of andere info, stuur dan een mail aan js.vanlissum@thewinesite.nl of een whatsapp berichtje naar 0621367870. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Updates volgen later hier en via onze nieuwsbrieven. Video's en podcasts zijn te vinden op de Webinar-pagina. Wij hopen u in ieder geval weer op Wine Professional 2024 te mogen verwelkomen!

Wine Professional 2024
8 januari 2024
10 januari 2024
Amsterdam
Europaplein 24