Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Grand Café de Stal

Grand Café de Stal
apartment Darwinweg 1, 2333 CR Leiden

Grand Café de Stal is een gezellige en sfeervolle eet- en drinkgelegenheid in het historische centrum van Leiden. Het interieur is warm en knus, met veel houten details en grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en een uitnodigende sfeer creëren.

Het Grand Café heeft een ruim en gevarieerd menu met gerechten voor elk moment van de dag. Van klassiekers zoals steak en friet tot meer verfijndeopties zoals gerookte zalm met avocado en limoenmayonaise, er is voor ieder wat wils. Er zijn ook vegetarische en veganistische opties beschikbaar. Naast het dineren biedt Grand Café de Stal ook mogelijkheden voor lunch en brunch. Er is een uitgebreide selectie aan broodjes, salades en soepen. Het is ook mogelijk om te genieten van een high tea met een selectie van zoete en hartige lekkernijen.

Bovendien heeft Grand Café de Stal een uitgebreide drankenkaart met verschillende wijnen, bieren en cocktails, evenals een selectie van speciale koffies en theeën. Het is de perfecte plek om te genieten van een drankje met vrienden, collega's of familieleden, of gewoon om even tot rust te komen na een drukke dag.

Wat Grand Café de Stal extra bijzonder maakt, is dat het onderdeel is van DZB Leiden, het re-integratiebedrijf van de gemeente Leiden. Dit betekent dat het Grand Café werkervaringsplekken biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hen ondersteunt bij hun arbeidsre-integratie. Dit geeft het Grand Café een extra maatschappelijke dimensie en draagt bij aan de lokale gemeenschap.

De sfeer bij Grand Café de Stal is gastvrij en ontspannen. Het is een ideale plek om te genieten van lekker eten en drinken, en om te socializen met vrienden en familie. Of je nu op zoek bent naar een gezellige avond uit of een plek om te werken, Grand Café de Stal is de perfecte plek voor een bezoek in het hart van Leiden.

https://www.youtube.com/watch?v=aEPxS-d7dAs
071 523 05 80
info@destal.nu
https://www.facebook.com/destalleiden
https://www.destal.nu/
Darwinweg 1, 2333 CR Leiden